Rátok mennyire illik a holdjegyetek?
Figyelt kérdés
Rám a teljes horoszkópi elemzés találó, a holdjegyem Bika és teljes mértékben illik rám, sőt jobban is; mint a napjegyem. Ezzel van még így valaki? :D2019. nov. 19. 15:53
2/10 anonim válasza:
Nekem Oroszlán a holdjegyem, semennyire nem igaz rám.
3/10 anonim válasza:
A horoszkópok direkt úgy vannak megírva, hogy ne mondhasd rájuk azt hogy semmi se igaz belőlük...
4/10 anonim válasza:
Szerintem semennyire. Ugyan önfejű vagyok sokmindenben, de az ellenkezője is (kos a holdjegyem), szóval... Nyilas horoszkópom se igazán jellemző, talán az aszcendensem a legjellemzőbb rám. ÉS! Sok bolygóm földjegyű, és ahogy magam megfigyelem, talán ezek a legjellemzőbbek rám! Furcsa.
5/10 anonim válasza:
Ram igen es a kornyezetemben elokre is jellemzo a holdjegyuk..
Oroszlan a holdjegyem...
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a normális válaszokat! :)
2019. nov. 20. 15:43
7/10 anonim válasza:
Rám nagyon. Skorpió a holdjegyem.
8/10 anonim válasza:
Ugyanannyira illik rám, mint másra, csak mások lehet, hogy nem tudják mit kell figyelni.
Az asztrológiai elemzés minden embert tökéletesen leír, amennyiben nem kitalált születési adatokat ad meg magáról.
9/10 anonim válasza:
Ugye a holdjegy az érzelmi világra, különböző dolgokra való érzelmi reagálást mutatják, hogy abban a csilalgjegyben milyen módon viselkedsz az érzelmi szinten.
Kos holdjegyem van.
Eléggé impulzívan tudok dolgokra reagálni és illik rám a kos, erős, akaratos, néha agresszív, tüzes, vad érzelmi világa.
10/10 jdfGabrella válasza:
Rák holdjegyű vagyok, de kos jobban jellemez engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!