Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a véleményetek a Kos...

Mi a véleményetek a Kos csillagjegyű emberekről? Hogy jöttök ki velük? Szerintetek melyik csilagjeggyel jön ki a legjobban?

Figyelt kérdés

2019. nov. 12. 08:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

hali kos vagyok, nehezen jövök ki a többi jeggyel(de ez lehet a skorpim miatt van), főleg a többi kossal.

mi a véleményem? egoista, versengő, arrogáns, akaratos, hirtelen haragú, nehezen tolerál másokat és magát... lendületes, merész, őszinte, határozott, kreatív, kedves, segítőkész szabad...

melyik csillagjegyekkel jön ki, hát én többnyire ikrekkel, nyilasokkal, rákokkal, vízöntőkkel, bakokkal és skorpiókkal barátkozom.(legalábbis akikét tudom többségében ezek, < sorrendben) A lexika ezzel nem hiszem, hogy egyet is ért.

de, hogy melyik a legjobb, azt passzolom, mert az már személyiség függő nekem...

2019. nov. 13. 03:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
En kos vagyok es leginkább a bak,szűz,ikrek,mérleg, skorpió es nyilasokkal jovok ki
2019. nov. 13. 11:09
 13/15 anonim válasza:

az az érdekes hogy én mindig valami megmagyarázhatatlanul vonzódok hozzájuk, lehet azért is mert én is erős akaratú vagyok, illetve ők is és ez imponál. vagy nem tudom. viszont egy idő után valami miatt mindig elkezdenek irritálni.

(vízöntő vagyok)

2019. nov. 14. 15:32
 14/15 anonim ***** válasza:
20%

Ha nő:

Akkor egy irigy, erőszakos, rámenős furmányoskodó. MIndent magának akar. Kihasznál akit csak tud, akit nem, arra is tapad. Rettentő elviselhetetlen.

2019. nov. 22. 08:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Halakként nagyon kettőség van bennem feléjük, de inkább már a rosszabbik oldalhoz húz a szívem sajnos.. Alapból rengeteg energiàjuk van, izzik a levegő körülöttük, ami ugye nem feltétlen baj, de néha azér elég irritáló tud lenni, hogy nem tud kicsit lenyugodni. Meg ha leis nyugszik, akkor is pörögve. Na hát a türelmetlenségük és az agressziójuk, az nagyon idegesítő tud lenni. Sztem alapjáraton, nagyon negatívak tudnak lenni, bunkók és kibeszélik a másikat a hátád mögött és emiatt nem igazán megbízhatóak. Engem valamiért akárhányszor talalkoztam egy Kossal, nagyon bírtak, sokszor is adtak az én véleményemre. Ez nem tudom mennyire igaz, mert elég jól színészkednek is. Néha-néha belefér vele egy társaságba lenni, de élni vele nem tudnék szerintem.
2021. ápr. 25. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!