Mi a véleményetek a Kos csillagjegyű emberekről? Hogy jöttök ki velük? Szerintetek melyik csilagjeggyel jön ki a legjobban?
En egy kossal elek egyutt es Apukam is Kos, Nagymamam is Kos....:)
En szeretem oket mert nyiltak, erzelmesek, mennek elore mint egy orult, igy a masikat sem hagyjak maguk mogott hanem atragad az energiajuk, humorosak, nyersek es nem sertodnek emg egy konnyen.....
Ami kevesbe elvisleheto bar ez lehet ember fuggo de neha rajuk tor ez az uralkodasi vagy na akkor megkezdodik......:)
Egyebkent oroszlan vagyok...:)
Utálom őket.
Azokkal a tulajdonságokkal, amikben erősek, az én életemben csak pusztítani képesek. Feszültséget, drámát generálnak.
(Szűz)
Több kossal összesodort az élet. Nagyon erős kisugárzású, erős akarattal rendelkező emberek, s mint a jegyük neve is mutatja, sokszor fejjel mennek a falnak. Nem tudtam kijönni velük.
Mérleg.
Jajj irtó fárasztóak, de imádom őket :D
Párom is az.
Én skorpió vagyok
Édesanyám kos méghozzá vérbeli. Hát gyorsan lángra kap úgymond, és akkor kő kövön nem marad :D de mindig mindenben számíthatok rá, nagyon fiatalos és igazi anyatigris. Imádom!
Bármit elmondhatok neki, még ha le is szid sosem haragtarto hanem a megoldást keresi.
Egy oroszlán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!