Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért megy ez ennyire veszettü...

Miért megy ez ennyire veszettül nehezen?

Figyelt kérdés

Hoztam egy döntést az életemben amit szeretnék elérni. És egyszerűen hetek óta nem jutok egyről a kettőre.. pedig csinálom és utána járok és keresem de semmi. S olyan hihetetlen dolgokon hiúsul meg hogy egyszerűen sírni tudnék.

Kezdem úgy érezni hogy ez egy jel. Hogy nem kellene. Vagy mitől van az hogy valamit nagyon akarsz de egyszerűen nem sikerül? Kezdem elveszteni a hitem és egyre elkeseredettebb vagyok. S elszomorít hogy más aki fele annyit se tett érte annak kb az ölébe hullott. Mi ennek az oka? Meg lehetne ezt nézni valahogy a képletemben? S ha igen hogy?

2019. nov. 7. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez erösen függ attól, MIT akarsz elérni.

Ha teljesen lehetetlen dolgot, akkor ne csodálkozz.

2019. nov. 7. 12:55
 2/5 anonim válasza:
100%

Szia!

Szerintem is attól függ, hogy mit akarsz. Kár, hogy nem írtad le :-( Ha rossz, akkor biztosan egy jel, hogy ne.

2019. nov. 7. 13:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Munkát külföldön
2019. nov. 9. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha megvan a kellö nyelvtudásod, normális szakmád vagy egyéb végzettséged, akkor keresel munkát és teljesülhet a vágyad, attól, hogy ábrándozol, nem fog.

Ha meg nincsenek (még) meg a feltételek, akkor sem városz, hogy majdcsak megszáll a szentlélek, hanem elkezdesz tanulni és utána lépsz!

2019. nov. 9. 18:10
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
Ha asztrologiai valaszt akarsz, valszeg Yod fenyszog van a kepletedben.
2019. dec. 6. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!