Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak férfiak mennyire hűségesek?

Bak férfiak mennyire hűségesek?

Figyelt kérdés
mennyire kitartoak egy kapcsolatban?Ha nem mukodik a kapcsolat harcolnak, vagy eldobjak a not inkabb?

2019. okt. 31. 15:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem is az exem bak volt. Szintén munkamániás az érzelmekről azt se tudja eszik, vagy isszák.

Egyébként nem volt hűtlen fajta

2019. nov. 2. 07:01
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem igaz már... Animal szex kérdés. Fúj... 😕
2019. nov. 2. 09:45
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
A bakkal az a baj, hogy a kínai szerint pont a bivaly havába esik. A bivaly pedig konzervatív, hidegfejű, dolgos, nem túl érzelgős jegy.
2019. nov. 3. 07:21
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Az én bakom is munkamániás, pénzorientált, hideg fejjel tud gondolkodni és dönteni, mindig azt teszi, ami neki a legmegfelelőbb. Érzelem kimutatására csaknem képtelen.
2019. nov. 3. 19:17
 15/21 A kérdező kommentje:
Pokoli nehez egy bakkal elni
2019. nov. 4. 07:18
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Sokat kell nekik tűrni es kitartónak lenni. Bizonyos dolgokat képtelenek megadni: érzelmek, udvarlás, giccses romantika. Viszont anyagi biztonságot teremtenek, tudnak férfiak, családfők lenni a szó klasszikus értekmében. Kinek mi a fontos, el kell dönteni.
2019. nov. 6. 15:13
 17/21 A kérdező kommentje:

kedves utolso!Nagyon igazad van!

Csak azt nem tudom, ha ennyire nem tudjak az erzelmeiket kimutatni, akkor honnan tudhatnam, hogy szeret e meg?

2019. nov. 7. 05:44
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Tedd próbára pl így: ha bajban vagy, számíthatsz-e rá. Mert egy bak nem pazarolja el a drága idejét olyanra, aki nem fontos neki. 16-os voltam.
2019. nov. 7. 19:21
 19/21 anonim ***** válasza:

Az ex pasim bak, szerintem megcsalt de az eletben nem vallotta volna be. Erzelmek kimutatasra abszolut keptelen volt de olyan szinten h mar Abban sem voltam biztos hogy vannak irantam egyaltalan erzelmei-pedig vannak. Munkamanias, akkor is dolgozik ha nem kene, mindig hideg fejjel gondolkozik, praktikus, nem tud egy helyben ulni mindig valami hasznosat kell csinalnia.

Erzeketlen. Sztem nem egy huseges jegy de ez az en tapasztalatom.

2019. nov. 16. 22:18
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Úgy érzem, meg kell védenem a bakokat. A bakok valóban munkamániások, törekszenek a biztonságra. Valóban nehezen mutatják ki érzelmeiket, de hidjétek el, vannak nekik, csak mélyen a szívükben. Nagyon is hűséges típusok, de ha meg csalják őket,az egész dolog grabancát beleteszik egy nagy dobozba, és egy életre lezárják azt. Nincs semmi igérgetés. Tovább lépnek, és vissza se néznek. Valóban zárkózottak, azért, mert félnek a csalódástól. De akinek sikerül a bak bizalmába férkőzni, az mindig számíthat rá!

Bak nő

2020. jan. 13. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!