Bak férfiak mennyire hűségesek?
Hát nekem is az exem bak volt. Szintén munkamániás az érzelmekről azt se tudja eszik, vagy isszák.
Egyébként nem volt hűtlen fajta
kedves utolso!Nagyon igazad van!
Csak azt nem tudom, ha ennyire nem tudjak az erzelmeiket kimutatni, akkor honnan tudhatnam, hogy szeret e meg?
Az ex pasim bak, szerintem megcsalt de az eletben nem vallotta volna be. Erzelmek kimutatasra abszolut keptelen volt de olyan szinten h mar Abban sem voltam biztos hogy vannak irantam egyaltalan erzelmei-pedig vannak. Munkamanias, akkor is dolgozik ha nem kene, mindig hideg fejjel gondolkozik, praktikus, nem tud egy helyben ulni mindig valami hasznosat kell csinalnia.
Erzeketlen. Sztem nem egy huseges jegy de ez az en tapasztalatom.
Úgy érzem, meg kell védenem a bakokat. A bakok valóban munkamániások, törekszenek a biztonságra. Valóban nehezen mutatják ki érzelmeiket, de hidjétek el, vannak nekik, csak mélyen a szívükben. Nagyon is hűséges típusok, de ha meg csalják őket,az egész dolog grabancát beleteszik egy nagy dobozba, és egy életre lezárják azt. Nincs semmi igérgetés. Tovább lépnek, és vissza se néznek. Valóban zárkózottak, azért, mert félnek a csalódástól. De akinek sikerül a bak bizalmába férkőzni, az mindig számíthat rá!
Bak nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!