Rák férfiak! Ti hűségesek vagytok?
En rak avgyok es tobb rak ferfi ismerosom van, mindig husegesek voltak voltam..! Ugyan nem vagyok tipikus rak de ez a hegy nagyon ragaszkodo es a sz@rban is kitart a masik mellett es amit tud megad neki!
Meg hat ugye minden ket emberen mulik!
Pl van egy idosebb rak ferfi ismerosom aki csalados elvalt de uj elettarsa lett akivel szinten van mar egy tiz eves kozos gyerek!
AZERT hogy a NO ELVARASAIT es a sajat maga fele felallitot elvarasokat illetve SZINVONALAT tartani tudja es a holgy se szenvedjen semmiben sem hianyt annak ellenere hogy nem dolgozik es annyi a “feladata” hogy finom vacsorakat fozzon es tartsa egyben a csaladot, rengegteget dolgozik ez a Rak ferfi amivel keves idot tolt otthon sajnos! De ket csaladot tart fent ugymond mert hiaba valtak el a felesegetol a kozos gyerekek illetve mar unokaknak szeretne biztositanj mindent!
Megis a jelenelgi elettarsatol csak a kopkodest es a mocskolodats kapja mert nincs otthon! De ha nincs meg ez az, akar luxus cikk is akkor all a bal a nonel!
Sokan nem tudjak ertekelni a rakok igyekezetet es sokszor felre is ismerik oket es gyanusitgatjak mindenfele baromsaggal annak ellenere hogy az utolso forintjaval is inkabb a szeretteinek okozna oromet mint sem maganak a RAK jegy.
Koszonom a figyelmet puszi Rakok...!!!💋🦀
Persze, hogy azok.
Még csaladcentrikusak is.
18évig voltam a felesége, mellettünk volt másik csaladja,plussz egy lelki társ akinek ment panaszkodni, hogy milyen car szemét vagyok, és az rábólintott, hogy nyugodtan menjen prostizni..
Nem is kellett neki kétszer mondani.
Szóval a leghűségesebb csillagjegy.😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!