Mit tegyek ha nem tetszik a horoszkópom?
"A tibeti horoszkópom víz elemű rák"
Ez értelmezhetetlen.
Olyan, hogy rák horoszkóp nincs. Indiai, nyugati, kínai horoszkóp van.
Milyen jegyben áll a Napod? A Holdad? Az aszcendensed?
De még ha ennyi adatot is szolgálatnál, az is kevés lenne, mert önmagában ezek sem nagyon értelmezhetőek, mert ezeken kívül még számtalan faktor van.
Szerintem egyáltalán nem hátrány, ha egy férfi érzelmes és mélyérzésű. Sőt! Ebben a világban nem hátránynak kéne ennek számítania. Csak a megfelelő partnert kell megtalálnod, aki értékeli, hogy mélyérzésű és lelkis ember vagy.
Skorpióként megértelek, mert mindkét jegy vízjegy, vagyis telis tele vagyunk érzelmekkel, gyötrő gondolatokkal és a lelkünk hatalmas. Igaz, hogy manipulatívak vagyunk és sokszor negatívak és önsanyargatóak, de minden embernek és jegynek megvannak a negatívumai.
Húgom is rák napjegyű és nála jobb embert nem ismertem még a világon.
A hangulatemverséget és a manupulációt le lehet vetkőzni, én is teszek érte, ne bánkódj ezen, legyél büszke magadra és arra aki, ami vagy.
Akik illenek hozzád és megértenek szerintem: skorpió, bak, bika, szűz és talán még a halak jegy szülöttei.
Békélj meg önmagaddal! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!