Gyakran álmodom ugyan azokrol az emberekről, csak mindig más szituációban. Mit jelenthet?
Gyakran álmodom a volt osztálytársaimról , a külföldi munkahelyemről , és apámról....
Mindig más szituációba keveredek az álmomban.
Ha az osztálytársaimról álmodok akkor többnyire pozitív hétköznapi dolgok történnek.
Apámmal rossz a viszonyom , így én annyira nem örülök neki hogy róla álmodok. Van amikor semmi komoly nem történik , de van amikor iszonyatos nagy vita alakul ki. Szinte tombolok. Álltalában én kiabálok vele valamiért. ( A való életben ő kiabált velem mindig)
A külföldi munkahelyem sem volt egy pozitív élmény. Ezért annak sem örülök hogy arról álmodom.
Amúgy elég magányos vagyok. Érettségi szezonba ( 2 éve ) belezuhantam szépen lassan a depresszióba , és egyre jobban megszakadt a kapcsolatom a kűlvilággal. Pedig régen eléggé "központi" személyiség voltam a baráti körben és szinte az egész iskolában.
Az álmom azt jelenti , hogy magányos vagyok ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!