Miért álmodom ilyen sokszor ugyan ezt? Jelentene valamit?
Már hónapok óta tart és heti 2x-3szor is előfordul ugyan ez az álom. Sőt 1éjszaka alatt 2x is.
Annyi az egész, hogy a párom elhagy, nem keres, nem válaszol nekem a hivásaimra. Probalok túllépni rajta de mindig csak őt keresem és azt érzem hogy többet nem lehetek boldog. Mindig ugyan ez, csak ugye más helyszin vagy körülmény.
Es persze ezt az álmomba nagyon nehezem élem meg és szenvedek, sírok..stb
Persze gondolom én hogy a párom elveszítésétől tartó félelem lenne?! De akkor is,ennyire sűrűn ilyet álmodni? Vagy valami mást jelentene?
Azt azért leírom hogy boldog,kiegyensulyozott párkapcsolatban élünk, mellesleg éppen az első babánkat várjuk.
Ezért nem értem miért van ez.
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Az tény hogy nagyon szeretem a páromat es hogy elsem tudom képzelni az életem nélküle. De akkor jól gondoltam hogy ezért álmodom folyamatosan ezt. Érdekes, mert ugye nem szoktam erre gondolni, mert telleg jó a kapcsolatunk, nincs okom ettől félni na de tudat alatt ezek szerint jobban bennem van mint gondoltam.😊 meg igen, lehet a hormonok is rásegítenek most erre!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!