Mi lehet az álmom jelentése?
Azzal a fiúval álmodtam, aki járni szeretne velem(és szeret engem). Nagyon aranyos, kedves fiú, számomra sem közömbös...
Na most azt álmodtam, hogy álmomban sírtam nagyon, mert ugye mi nem jártunk még, de ő bejelentette, hogy elutazik külföldre. És ekkor még bevallott jópár dolgot, ami konkrétan megragadt az az, hogy 2 gyereke van és valami 1 millió ft-ot tőlem el akart kérni, ebből 200 000Ft-tal már nem emlékszem, hogy mit is akart csinálni. De hiányozni fogok neki nagyon, még ezt is mondta. Nekem is fájt, hogy elutazik és neki is. Arra emlékszem még, hogy miközben ezeket mondta nekem, nagyon-nagyon sírtam! :(
Ezután hirtelen a valóságban találtam magam, ahol potyogtak a könnyeim, de nem 1-2 csepp, hanem rendesen sírtam, amint felébredtem, az orrom is tele volt már. Olyan megesett már velem talán 1-2X, hogy arra ébredtem, hogy 1-2 könnycsepp kicsordul a szememből, de ilyennel még nem találkoztam. Köszönöm annak, aki elolvasta és bízom benne, hátha nektek van ötletetek, mi lehet az álmom jelentése. Aki szkeptikus, nem hisz az álomfejtésben, vagy csak hülyeséget akar írni, légyszives kíméljen meg, nincs túl jó kedvem a történtek óta... :(
Szkeptikus vagyok de kipróbálom a tehetségem. Saját meglátásom:
Azért álmodtál vele mert foglalkoztat. Gondolom nem rég vallotta be, hogy szeret vagy nem rég jöttél rá, hogy nem közömbös számodra. Álmodban az agyad azt dolgozza fel ami veled történt a nap folyamán. Az, hogy pedig sírtál az csak a saját érzelmeid mélységét jelenti.
Ami pedig már csak sejtés:
Az, hogy két gyereke van az számomra azt jelenti, hogy ha az lenne neki, te még akkor is elfogadnád. A pénz elképzelhető, hogy az ő vágyait, elképzeléseit jelenti, az pedig, hogy tőled kéri gondolom arra utal, hogy veled együtt szeretné ezeket valóra váltani. Az utazás pedig ábrándozást jelenthet.
Szerintem már elkezdtél nagy reményeket táplálni a fiú iránt, beleélted magad, hogy vele komolyan összejöhet, szinte belé helyezted minden boldogságod forrását. Ezért a nagy sírás, amikor ez a kép összetörni látszik. Az hogy külföldre megy, ugye azt jelenti, hogy elszakad tőled, oké hogy a távolság nem lenne olyan nagy gond, de az h 2 gyereke van, tovább fokozza azt, hogy nem lehettek együtt. Az, hogy pénzt kér tőled, pedig jelentheti, hogy így egy részt a lelkedből is kiszakít azzal, ha elmegy. Azért álmodtál pénzt, mert az számodra fontos, érték, és mivel ezt ő elkéri, egy te értékes részedet veszi el. Remélem érthetően írtam.
Tanács: ne aggód. Elég lesz a szakadék szélén aggódni az ugrás miatt, nem kell előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!