Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom sokszor azt,...

Miért álmodom sokszor azt, hogy van egy öcsém?

Figyelt kérdés

Szóval van egy hugom, lány, mindig zavart, hogy lány, idegesítő a hangja meg egy önző lény/lány, már 17 éves, de egyszerűen nem tudom túltenni rajta magam, hogy lány lett.

Nagyon sok ideje álmodom, hogy van egy öcsém is és állandóan megölelem, és ha felkelek sírok, hogy csak egy álom... most is könnyezek, rámtör néha nagyon ez és fáj.

Mi lehet a bajom? Családban élek, Apa,Anya,Hugom.

Gyerekesnek tűnhet, de vállalom.

21/F

Nem vagyok irigy, de ha valaki srác azt mondja, vagy tudom, hogy van egy öccse, irigylem.

2019. júl. 13. 01:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert akarsz egyet
2019. júl. 13. 02:28
 2/7 anonim válasza:
Mert nagyon vágysz rá, ezért álmodod. Viszont húgod van, fogadd el őt! Hidd el, a testvéreknél nincs jobb dolog! Csak bele kellene törődni.
2019. júl. 13. 04:14
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
kérdezd meg anyukádat- kehet, hogy lett volna öcséd, és beszéltek is róla, hallottad kisgyerekként, de 2-3 évesen ez a tudata alá szorult - és elment vetélés során. Az álom során a vágyak és a tudattalan tartalmak jönnek fel képekben a racionális tudatrész kontrollja nélkül, azért olyan furcsa felébredés után visszagondolunk rá. Egyébként meg azt kell megbecsülnünk, amink van, mert amit/akit nem becsülünk meg, azt elveszítjük.
2019. júl. 13. 08:02
 4/7 anonim ***** válasza:

A belső vágyaid elevenednek meg álmaid során. Mivel szeretnél egy fiú testvért, ezért érthető, hogy azt álmodod, van egy és mivel a húgoddal nem jössz ki jól, a fiú testvéreddel viszont épp ellenkezőleg van ez!

Nincs veled semmi baj. Próbáld meg elfogadni a húgodat, épp olyannak amilyen, vagy ha valami nem tetszik benne, akkor változtasd meg, de lehet épp elég pofon fogja őt érni az életben és nem fog tudni máshoz fordulni csak hozzád, és a testvér egy pozitívum az életben, de egy jó kapcsolat kiépítése és fenntartása már más téma. Nem lehetetlen vele sem egy jó kapcsolat kiépítése, főleg ha már felnőtt, de addig, terelgesd, hidd el, lesz értelme.

Ha viszont szeretnél egy fiú testvért, akkor ezt legjobban úgy tudod a helyére billenteni, hogy ha felnősz, és egy fiú gyermeket szeretnél, mert vele kb szinte megélheted ugyan azokat. A gyermeki én nem hal ki belőlük, ahogy felnövünk, bár sok emberben sajnos igen, ezért is olyan savanyúak és megkeseredettek.

Lehet hülyén hangzik, de z is egy opció!

2019. júl. 13. 14:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Én a mai napig minden kis szőke-kékszemű nálam fiatalabb srácot "öcsémnek" hívok,mint egy szleng amit túl komolyan gondolok..és sosem értettem miért van ez nagyon a helyén bennem (egyébként pedig anyatigrisként védem is őket),egészen addig amíg el nem olvastam Nimród sztoriját a 2 testvérrel akiktől mi is származunk (egyik a trónörökös barna,komoly -ez vagyok én- a másik kis szőke a háborúzó)...gondolom genetikai maradék..

A Testvérálom: "Igény a segítségre, a feltétel nélküli szeretetre. Gyakran a jelennel való elégedetlenséggel társul. A segítséget valószínűleg meg is kapja, de a szeretetnek manapság ára van. "..

2019. júl. 13. 17:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bár megijedtem amikor ezo latwgóriába tették át a kérdést, de így tényleg kielégítő választ kaptam, sajnos az én tesóm kicsit gonosz velem, meg egyáltalán nem hallgat rám. Mindegy is, ez így alakult, van ennél rosszabb is, csak néha vannak nálam ilyen érzelmi kilengések..
2019. júl. 14. 12:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Miért akarod hogy öcséd legyen?

Lehet, hogy most nem jössz ki a húgoddal, de lehet később másként lesz, továbbá miből gondolod, hogyha lenne öcséd ő nem lenne idegesítő? Lehet rosszabb lenne.

Másik tény felállás szerint pedig

Minden lélek maga tervezte meg a saját életét és a családját, szóval te ösztönösen tudtad, hogy lesz egy húgod

A másik felvetés pedig akár az is lehet, hogy előző életetekben akár ő volt az öcséd.

2019. júl. 15. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!