Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom ezt sokszor?

Miért álmodom ezt sokszor?

Figyelt kérdés

Apával megyünk a dunaparton, dél körül és nézzük hogy milyen szép és beszélgetünk. Aztán a másik pillanatban már nem apám áll ott hanem egy vékony, magas, rövid fekete hajú kopaszodó, rövid fekete szakállú kreol bőrű barnaszemű férfi. Ugyanott folytatjuk a beszélgetést és én ugyanúgy apának szólítom. De már akkor mikor megjelenik, tudom hogy megfog ölni. Mindig megöl. Mégis nyugodtan megyek mellette tovább. Bemegyünk egy épületbe, egy raktár szerű szobába.Aztán elővesz egy kést és ordibál. Már megszoktam. Mindig megkérem hogy ne, ezt inkább beszéljük meg, van pénzem elviheti az összeset. Ő hercegnőnek szólít és azt mondja hogy meg kell tennem. Muszáj. Megszúr, többször is, a fájdalom mellett szétáradó melegséget és euforikus érzést érzek. Tudom hogy megfogok halni. Mert megöl. Fekete homályosan látok, felfektet a mögöttem lévő asztalra és továbbszúrkál. Olyanokat motyog hogy' úristen mit tettem! Rákényszerítettél hercegnőm' mintha egy kis bűntudata lenne. A kezem a combomon van és úgy akarja levágni az ujjaimat. Mozgolódok de nincs erőm tenni ellene. Rám néz és gonoszan mosolyog és erősen lenyomja a kést

És itt felébredek. Sokszor álmodom ezt, ugyanaz a séma. Gyűlölöm. Nem értem.

Az álom eleje mindig boldog, de már mikor apával sétálunk akkor tudom hogy mi lesz. A férfi megjelenése után pedig nagyon feszült, már tudom mi lesz és egyre közelebb vagyok hozzá.

Apukámmal mindig is nagyon jó kapcsolatom volt, imádtam, nagyon apás voltam. Aztán 4 hónapja válnak anyával és vállalhatatlanul viselkedik és eltávolodtunk egymástól. Lehet ennek a kivetülése? Ha igen ki az a férfi? Miért nem menekülök el tőle? Mintha szeretném... Miért öl meg mindig? Hiába könyörgök.

Előre is köszi 16l

2018. júl. 27. 04:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Az a férfi anyukád új barátját jelentheti, még apának is szólítod álmodban. Az hogy megöl, azt jelképezheti hogy tán ő lehet az oka a válásnak.
2018. júl. 27. 06:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát én tudomásom szerint azért válnak mert már nem jönnek ki, már nem szeretik egxmást stb.
2018. júl. 27. 06:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Illetve hogy tudnék ettől az álomtól megszabadulni? (Már ha meg lehet) elég nyomasztó így felkellni
2018. júl. 27. 06:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha én álmodtam volna ilyet sokszor mikor még éltek a szüleim, akkor megmondtam volna anyámnak hogy mint tudja, jók a megérzéseim és én mindig ezt álmodom. Lehet hogy nem mondta volna azt hogy tényleg jó a megérzésem, de figyelembe vette volna azt hogy tán nem előnyös az a bizonyos férfi ha én álmomban így megérzem. Persze a szüleim nem váltak el és nem volt ilyen férfi, csak a helyedben képzeltem magam.

Az anyám is azt szokta csinálni hogy ha úgy érezte hogy egyik vagy visszatérő álma fontos lehet, azt elmondta nekem. Én sem mondtam neki válaszként hogy jó a megérzése (és nem is várta), mert olyanról tud amiről csak én tudtam. De érdemes volt figyelembe vennem álmát.

2018. júl. 27. 07:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Az állmok az emlékeink érzéseink és belso olykor elnyomot érzéseink es gondolataink elő törése ami hirtelen ösze keveredik és amit álmodsz az ezeknek a fel dolgozása.Néha útalhat a jővöre is és ez szerintem nagyon érdekes.

Egyébkén én a vissza térő álmomtol úgy szabadúltam meg hogy elmeséltem más embereknek

2018. júl. 29. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!