Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tudnátok segíteni egy álommal...

Tudnátok segíteni egy álommal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nemrégen álmodtam valami érdekeset. 3 fő szereplője volt a történetnek, én egy ismerősöm (haveri viszony szerűség) illetve egy jó barátnőm. Elég sok lényegtelen de fontos eseményszálat elindító esemény volt, de a lényege az volt, hogy kaptam egy üzenetet a sráctól amiben részletesen leírja, hogy mit érez irántam. Azt hittem, hogy csak egy vicc ezért beszéltem erről barátnőmmel. Úgyis meg volt beszélve már egy találkozó a sráccal, gondoltam ott kiderül. De ott szakadt meg az álom, hogy találkoztunk rákérdezett az üzenetre elég félénken. Valakinem van ésszerű válasza, hogy miert lehetett ez, hogyha a való életben nem hiszem hogy érzek a srác iránt bármit is, de az álmomban kifejezetten szerettem volna vele valamit?

2019. júl. 10. 21:51
 1/5 anonim válasza:
Mert potenciált látsz, hogy érezz valamit iránta, vagy valakit látsz benne, ami valószínűbb. Mély gondolatok nincsenek meg meg az álmainkban. Az agyunk irányít mindent, de vegetatív állapotban vagy olyankor, azaz nem vagy öntudatnál. Az ember ösztönösen keres valakit, akihez kötődik. Akihez kötődik, de ő nem hozzá, azaz hoppon marad, képes kiváltani a lényegében a függőségét mással, aki hasonlít rá. Mint mondtam, ez a valószínű.
2019. júl. 11. 03:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Van benned a srác iránt elfogadás. Várod, hogy kezdeményezzen, de félénk.
2019. júl. 21. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:

nem jelent semmit.

ez foglalkoztat most.

2019. júl. 22. 12:41
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!!

Szerintetek miért lehet, hogy azóta is benne van ez az ember elég sok álmomban, bármilyen úton módon?

2019. aug. 2. 22:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert nem tudsz dönteni, hogy más fiút keress, vagy várj még a fiúra. Élni szeretnél, de a fiút megbántani sem akarod.
2019. aug. 2. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!