Miért visszatérő álom ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Most ez lehet hogy egy kicsit hülyének fog tűnni ez az álom, de tegnap este azt álmodtam, hogy mamáéknál voltam és a falut megtámadta egy T rex és rajtam kívül mindenkit hogy megevett. És ezt nem először álmodom, 2 hét alatt harmadjára álmodom ugyanezt.
Nem, nem vagyok beszívva, nem szedek semmit, nem meséket nézek.
Ennek van valami rejtett jelentése?
Köszi a válaszokat.
18/F
2019. jún. 25. 11:46
1/1 Toboz111 válasza:
Minden álomnak van valami jelentése, személyre szóló. Az álmok a te belső lelkiségedre, szimbólumrenszeredre építenek- még ha nem is vagy tudatában. Csak te tudod megfejteni. A kulcsszavakra, történésre koncentrálj! Falu-mama. Mit jelent neked? Mi jut róla eszedbe? Milyen szerepet játszik az életedben? Mi az érzésed? T-rex micsoda? Mit jelképezhet? Mit csinál - átvitt értelemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!