Mit jelenthet ez a brutális visszatérő álom?
Kísérlet alanya lennél esetleg? Ez nem tűnik "természetes" álomnak számomra ... inkább mesterségesen generáltnak.
Ezt találtam egyből a te kérdésed után (a címsorban volt a blog linkje.)
1. kérdés:
Hiszékeny, szervezett vallásra hajlamos egyén vagy?
a chip a tükör és a "Nem változik semmi." Második alkalommal pedig azt: " Ugye megmondtam, hogy nem változik semmi?" ragadt meg engem,
+
a első álmomban barátként közeledett most viszont, mint férfi.
lehet régen valamiért, megsértődtél, megharagudtál édesanyádra , és a tudatalattidban még ott van, s e kép próbálja a tudtodra adni. (még ha a korodnak is megfelelő voltál is álmodban, a játékbaba miatt akár egy 5 éves korod béli probléma lehet)
szokták mondani, az álmodban minden s mindenki te vagy, s e miatt csak te tudod megfejteni az álmod VALÓDI jelentését.
szóval ez alapján azt mondom ne csak az álom hasonló nézd meg, hanem az azt megelőző időszak (nap, hét) hasonlóságait is. te-15 "ő"-sima baba, te-25 "ő"-rendes ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!