Álmomban kényszerítettek, hogy vagdossam magamat, ez mit jelent?
Álmomban elfogtak valakik, akikkel korábban harcoltam, és féltem is tőlük. Volt egy főnökük, meg 2-3 ember pluszban. Úgy néztek ki, mint egy szekta, akik éppen megakartak kínozni.
Erre elővettek egy borotvát, és saját magukat elkezdték nyiszálni, de eléggé durván.
Aztán valahogy nekem is adtak egy borotvát, és én is elkezdtem vagdalni magamat. Először a mellkasomba vágtam. Kicsi erővel, de 3-4 cm mély sebet ejtett. Valamiért ezt kellett csinálnom. Mintha azért, hogy vérezzek. De alig véreztem, és egyre kisebb sebeket ejtettem magamon, a végén már csak felületi karcokat sikerült összehoznom. A fogva tartóim egyre barátságosabbak lettek. Megkérdeztem miért kell ezt csinálnom? Az egód lerombolására, hangzott a válasz.
Nemsokára megkérdeztem, hogy elég lesz-e már, aztán rámripakodtak, hogy nem, és véget is ért az álom.
Gondolom azt fogjátok írni, hogy megfelelési kényszer, de szerintem más is van még itt.
1.: Épp aznap szüntettem meg egy számomra fontos haverságot, mert láttam a végét, hogy ez sehová sem fog vezetni.
És igen, sajnos nehezen tudok nemet mondani, könnyen befolyásolható vagyok. Viszont én már nem akarok senkinek se megfelelni (nekem sem próbált soha senki sem megfelelni), és nem akarok teperni senkinek sem (szintúgy nekem sem tepert soha senki). Meg kell próbálnom tenni ez ellen, de ezek szerint a tudatalattim is jelzi, hogy ehhez nem vagyok elég erős!
Mindig hagyom, hogy mások uralkodjanak rajtam. Folyamatosan ezt csinálom, és amikor elegem van, akkor összeveszek az illetővel, vagy egyszerűen megszüntetek vele minden kapcsolatot.
1.-es, szerinted mit kellene tennem?
3.: A sportolás az már megvan :)
Ezenkívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!