Mit tegyek hogy ne vagdossam magam?
Figyelt kérdés
Először kb. 1 v 2 éve kezdtem. Mikor már az öngyilkosság szélén álltam akkor a barátnőm elmondta a szüleimnek hogy végezni akarok magammal. Most kb. ugyan ez a helyzet. Érzek egy belső feszültséget,majd nembiróm és ollóval vágom a karom. Általában a hajlatnál és a felkarnál de van hogy a combom is. Mit tegyek? (Emellet pszichológiai problémám is van https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ke.. Milyen megoldás van? (Tudom divatból csinálom és eg hisztis p*cs@ vagyok higy kiirtam) úgyhogy légyszíves normális válaszokat!2019. márc. 5. 16:59
1/17 A kérdező kommentje:
Ja és azóta mióta a barátnőm elmondta a szüleimnek nem vágtam magam.
2019. márc. 5. 17:00
2/17 anonim válasza:
Nem vagy hisztis p$cs#. A lelki fájdalmat így vezeted le. A testi fájdalom enyhíti a lelki fájdalmat. Ezért érzel megkönnyebbülést amikor megvágod magadat.
3/17 A kérdező kommentje:
Köszi de amúgy csak ironia volt hogy az ilyen kommentelők kíméljenek. De mit tudnék tenni? Elég sok dolog nyomaszt pláne mostanába. Bár igaz az osztályfőnökömmel elég jóba vagyok,de nemtudnék a szemébe nézni. :,(
2019. márc. 5. 17:06
4/17 anonim válasza:
A feszültséget vezesd le sporttal,vagy küzdősporttal. Én is csináltam,3 hónapja,de abbahagytam.
5/17 anonim válasza:
itt már nem segít a sport. pszichiáter és antidepresszáns!! mondd meg anyudéknak, hogy segítségre van szükséges szeretnél pszichológushoz/pszichiáterhez járni. nincs más kiút, egyedül ebből nem jössz ki
6/17 anonim válasza:
Mert az megoldás,hogy egyből vinni kell orvoshoz? Nagyon intelligens lehetsz. Csak a feszültséget kellene levezetnie sporttal,és probléma megoldva. Esetleg egy pszichológussal kibeszélni a problémákat.
7/17 anonim válasza:
Pszichológusnál voltál már? Ő tud segíteni! De ilyen "divat" nem létezik, ez nem divat! Ez súlyos pszichés probléma, aminek örök nyoma marad, tehát később bánni fogod!
8/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a rendes válaszokat! Sportolok de utobbi időben nem igazán megy olyan intenzitással mint ez elött. De ezen kívül mindennap biciklizek és szeretek gördeszkázni is. A divatot pedig a vagdosásra gondoltam.
2019. márc. 5. 17:30
9/17 anonim válasza:
A vagdosásnak van egy oka. Ez az ok valószínűleg ugyanaz, ami nyomaszt jó ideje. Mi lehet ez? Ha az okot megszünteted, a következmény sem történik meg.
Próbálj meg mélyen beszélgetni a gondjaidról. Próbálj találni valakit, akiről úgy érzed, szívesen meghallgat.
10/17 anonim válasza:
És ha szétcseszed a bőrödet, attól jobb lesz bármi?
Nem kéne inkább megoldást keresni a problémáidra? Mi nyomaszt ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!