Lány létemre már 176 cm vagyok, egy kissé kellemetlenül érzem így magam. Ezt csak én gondolom annak vagy tényleg gáz?
177cm magas lány vagyok.
Vékony vagyok, 58kg, de van cicim és a fenekem is feszes. Azt veszek fel amit akarok, mindenben szép hosszú lábam van, és az igazán magas férfiak mellett én nézek ki jól, meg a többi magas nő.:)
De nézd csak meg a modelleket, vagy a gazdag férfiakat..mindenek magas, vékony, csinos nője volt. Velünk lehet jól megjelenni:) Persze, egy picic is lehet arcra szép, meg van akinek ez jön be, de egy magas lány (ha csinos az alkattja) mindig nyerőbb egy törpével szemben:)
Imádok ilyen lenni:))
18/lány
02:39 vagyok
Vagyis nem azt mondom, hogy szép leszel a magasságtól, ne sértődjenek meg a dugók, de ha 2 arcra egyforma szépségű nőt egymás mellé rakunk, akkor mindig a magasabb a szebb, feltűnőbb és igen:)
Nekem szerencsére a fejemmel sincs bajom:)
Én kis 163centis lány vagyok és mindig szerettem volna modell lenni, de így maximum csak egy fotómodell lehetek, mert ott nem számít a magasság. :D Rip álmok :'(
Az előző válaszadóknak igazuk van. :)
Egyáltalán nem feltűnően magas, nagyon sokan vannak 180 felett.
Ne érezd magad kellemetlenül, nincs okod rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!