Hogyan lehet ezt az érzést megszüntetni?
Egy olyan ember volt az álmomban, akit nagyon kedvelek, tök jó fej, aranyos, nem lehet őt utálni. De az álmomban teljesen romlott volt, gonosz, kifordult önmagából, és baromira megijesztett. Tudom, hogy csak álom volt, de egyszerűen akárhányszor meglátom vagy rágondolok ez a borzalom jut eszembe. Egy idő csak elmúlik. 😂
Veletek történt már ilyen? Miért álmodtam ilyet?
"Hogyan lehet ezt az érzést megszüntetni?"
Az álom által kialakult érzést miért tekinted magadénak? Amíg elhiszed ezt az érzést addig táplálod és ezzel fenntartod. Csak légy rá tudatos hogy ez csupán egy érzés ami felmerült benned, ne hadakozz vele, mert ha valósnak hiszed és hadakozni kezdesz ellene akkor megint csak energiát fektetsz bele és fenntartod.
Lehet, hogy ez egy figyelmeztető álom, miszerint "akit nagyon kedvelek, tök jó fej, aranyos, nem lehet őt utálni", valójában a háttérben egy jáspiskígyó...
Én a magam hasonló helyzetében utánanéztem dolgoknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!