Miért vagyok olyan félénk? Hogyan tudnám megszüntetni ezt az érzést?
Ha lánnyal beszélek (főleg, ha tetszik), valamiért nem találom a szavakat, és állandóan valami félelemérzés van bennem, de nem is tudom elmagyarázni, hogy mitől v miért félek.
16/F
Én is ilyen vagyok, csak lányban. Nem tudok változtatni rajta, sajnos vagy nem sajnos, de ez vagyok.
:)
hi!
Ez a megközelítési félelem. Az evolúció során alakult ki tehát hasznos célja van, az ellenkező nem megközelítése során fokozza az érzelmi állapotot. Sajnos a mai társadalmi viszonyok által belénk ültetett gátlások és egyéb szarságok miatt ez a legtöbb embernél az általad vázolt dolgokat eredményezi.
A lényeg hogy NEM megszüntetni kell, hanem át kell alakítani az érzést. Ne félj kimutatni a felfokozott érzelmeket.
Ja és nagyon fontos az "esélytelenek-nyugalma" állapotot fenntartani. Ha nem jön össze a lány, akkor ne omolj össze, van még belőlük jó pár. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!