Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hány kristály világ lértezik,...

Hány kristály világ lértezik, vagy asztrálsíkra tévedtem?

Figyelt kérdés

álmodtam egy hihetetlen csodálatos, minden érzéket kielégítő világról. Az erdő fel s alj növényzete, a nap be be villanó sugarai, mármár kristályosan, talán a jáde vagy smaragdosra tudnám hasonlítani.

az állatok préme, bundája kék (levendula), lila (ibolya) és ében árnyalatokba borult.

a levegő friss volt s párás, a tölgy s fenyő szagot éretem, s azt a kellemes gyep illata járta be a levegőt. Az erdőben lágyan suhant végig a levegő, alig lobogtatva bundám, s a fák hol-hol erősebb sustorgása el el nyomta a madarak korusát, röppenését.

igen, az elején még nem voltam ember. Négy mancsomat nedvesítette a finom selymes moha, s a sáraz bronz szín levél...

De e csodálatos mesebeli világ, sötét, erőszakos, sabállyal rendelkezett. Ölj, hogy élj. Egyél, hogy fejlődj. Légy éber s ne kímélj. A emberi alak a cél.

Hát, álomhoz híven elég hamar emberré váltam, sarvasnak kösönhetően, de az oldalam így is megsebete. Szóval emberi alakban a első dolog amit észrevettem, hogy mind saját, mind a prédák alakját felvehetem, valamint nem érek különösebb kéztetést a vadászatra, zsákmányolásra.

Az erdőt járva, rámtámadt egy medve, egy holló vagy varjú (neki sikerült kikapnia a bal szemem), s sok sok állat számára is kívánatos lettem pl bivaj. De időről idöre nem fogyasztottam a rám támadó s legyőzött lényeket, fejődött kreativitásom "eszközhasnálatom" , többnyire "harc" nélkül el tudtam riasztani őket, ráadásképp a legyőzött egyedeket elkeztem falkába cspatba magam alá rendelni, elősegítve a fejődést és a fix táplálékot.

és a +

nem emlékszem, hogy kinyitottam volna bármikor a számat a komunikációra, mégis hllottam a hangom, hallottam a hangjukat s tökéletesen megértettük egymást, szármaunk bárhonnan.

mikor felébredtem kellemes melegséget s nyugalmat éreztem a kellemetlenségek ellenére...megy egy kötőhártya gyulladás a bal szememen :)

a történet ellenében szerintem nem olyan sötét s elvakult világról lehet szó...remélem

#kristály #faj #túlélés #csoda #smaragd világ #dimenió #evolúció?
2019. máj. 7. 21:25
 1/3 anonim ***** válasza:
42%
#pszichológust, ő segíthet feltárni a tudatalattit álmok alapján is, mielőtt azonnal pszichiáterhez küldene, ellentétben az első válaszolóval, aki azt gondolja, hogy az álmoknak is szűk fantáziakeretek között kellene folyni...
2019. máj. 8. 07:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Tudat alatt(erdő) pozitív világlátás jellemez(smaragd), mindennek meglátod a pozitív oldalát(minden érzéket kielégítő). Vonz a természet(növények, állatok). Gazdag érzelemvilággal rendelkezel(állatok) szeretet(kék), tekintélyes, nemes(lila), bizonytalanság(ében). Nyitott vagy a feléd áramló információkkal szemben(levegő), amik befolyásolják érzelmeidet(párás), de tisztánlátásra törekszel(friss). Fontos az igazság(tölgy), a tárgyilagosság(fenyő) és a függetlenség(gyep). Szeretsz töprengeni dolgokon(lágyan suhan a levegő). Gondolataid(fák sustorgása) elnyomják az érzelmeidet(madarak).

A valósággal kapcsoltban(négy mancsomat) elbizonytalanít a múlt(nedvesít a moha), de a biztonságot nyújtó(bronz szín) érzelemmentesség(száraz) jellemzi kapcsolataidat(levél).

Egy ragadozónak érzed magad, mert olyan a világ, hogy szemet szemért(ölj, hogy élj) tanulj, hogy vidd valamire(egyél, hogy fejlődj) légy tudatos(éber s ne kímélj), de szeretnél átlagos lenni(emberi alak a cél). A tudásod, bölcsességed meg van hozzá(szarvasnak köszönhetően), de sérti az érzelemvilágodat(oldalam megsebezte). Bárkinek a helyébe bele tudod képzelni magad(prédák, saját alak). Nem akarsz ezzel bántani senkit(nincs késztetés vadászatra).

Ahogy éled az életed(erdőt járva) folyton támadás ér, ami erőszakos(medve) és megfélemlítő(holló, varjú)- ami érzéketlenné tett(kikapta bal szemem). Sok egyéb támadás is ér, ami többnyire önteltségből fakad(bivaly). Voltak időszakok mikor már nem raboltad mások tudását, energiáját, szabadidejét(fogyasztottam, a lényeket), mert fejlődtél. Így hisztériakeltés nélkül is(harc) cselekvésre bírsz(riasztani) másokat. Ráadásul a te céljaidat közös üggyé tudtad tenni(falkába), amit te irányítasz(magam alá rendelni). Elősegítve a közös fejlődést, ami mindenkinek előnyös(táplálék).

2019. máj. 8. 14:30
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves 1. igen, már gondoltam rá én is. Volt olyan aki azt tanácsolta, hogy "utaztassam meg?", mégis miért álmodok hasonlóan...

Kedves 2. ez elképesztő, elolvastam és csak néztem, hogy ez meg mi? álomfejtés, vagy micsoda?

mindenesetre sokban segített, letisztultabbá tette a képet, köszönöm.

Köszönöm, mindkettőtöknek a választ!

2019. máj. 15. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!