Honnan tudod, hogy álom vagy nem ez a világ?
Figyelt kérdés
2019. márc. 9. 23:27
1/13 anonim válasza:
Álmomba ha elélvezek felébredek.
Ha ébren élvezek nem ébredek fel mert nincs már hová.
2/13 anonim válasza:
Magasabb a tudatállapot szinted ébrenlétben, mint álomban. A tudatállapotok hierarchikusak. A buddhista terminológia ismer olyat, hogy: felébredett. Ez azt jelenti, hogy az ébrenléti tudatállapot nem a legmagasabb, hanem "fel lehet belőle ébredni", vagyis magasabb tudatállapotra jutni.
3/13 anonim válasza:
Álmomban olyan csajjal lehetek amilyennel a valosagba nem
4/13 Zsolo79 válasza:
Én onnan tudom hogy tisztában vagyok azzal hogy 40 évig senki nem alszik!😉
5/13 anonim válasza:
Sheldon Cooper már kifejtette egy barátjával közös ebédnél: "tudod honnan tudni, hogy ez nem a mátrix? -hát onnan, hogy ez a szendvics nem lenne ilyen pocsék"
6/13 anonim válasza:
Egzakt módon nem tudod eldönteni,hogy az egész élet álom vagy valóság.
7/13 anonim válasza:
Ha becsukod a szemed álmodhatsz amit szeretnél. Ha kinyitod a szemed akkor előtted a valóság
8/13 anonim válasza:
... és ha kinyitod a szemed, azt is látod, kérdezőnk eltűnt, mint szürke szamár a ködben.
9/13 anonim válasza:
Amikor ilyen kérdésekre válaszolok akkor bizonytalan tiniket, kamaszokat képzelek kérdezőnek. Így viszont, hogy nem is érdeklik a válaszok kénytelen vagyok arra gondolni, hzogy kamu kérdés. Valaki unatkozik és dolgoztatni akarja a válaszadókat
10/13 anonim válasza:
Álmomba minden ugy van ahogy en akarom
A valoságba nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!