Elképzelhető, hogy előre megálmodtam nagymamámnak a halálát?
Nagymamám, húsvét körül halt meg és most a napokban jutott eszembe, hogy előtte egy
héttel iszonyú rémálmom volt: azt álmodtam, hogy valaki akit nagyon szeretek meghal
és mikor felkeltem teljesen lelkileg le voltam épülve. Pontosan nem tudtam, hogy ki
halt meg, de nagyon fájt, hogy ahogyan a körülményeket tapasztaltam álmomban sírtam.
Egy héttel később meghalt a nagymamám, akkor tudtam meg mikor szóbeli felvételin voltam.
Lehetséges-e valamilyen összefüggés a kettő dolog között vagy csak véletlen?
hát, a vizsga miatt nem izgultam egyátalán az biztos, mert az a gimnázium ahol éppen szóbeliztem az nem az a fő cél volt ahova menni szerettem volna. ahova meg menni akartam az már előreláthatóan lehetet tudni hogy felvesz mert 74 pontos központit írtam és azzal simán felvettek. de hagyjuk nem ez a lényeg
a nagymamám nem volt beteg, csak hajlamos volt a magas vérnyomásra, ez nem csak most volt hanem egész életében. anyám azt mondta hogy arra sikerült jutni hogy nagyon magas volt a vérnyomása éppen, és leejtette a távirányítót és mikor lehajolt érte akkor azt nem kellett volna mert attól kapott agyvérzést. mivel nagymamám egyedül élt nem vették azonnal észre hogy tehetetlenül feküdt összeroskadva a földön talán napokig, és egy barátnője szólt anyám testvérének, hogy valamiért nem veszi fel a telefont akárhányszor hívja és akkor felmentek a lakására és látták hogy ott van. mikor bevitték a korházba, még élt de megvakult és meg volt bénulva, és jött egy második agyvérzés és attól halt meg.
az első agyvérzés nem jött volna akkor még mindig élne úgy, ahogy előtte, de ha a második nem jött volna akkor most nagyon szenvedne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!