Ha valaki azt álmodja, hogy meghal, elképzelhető, hogy tényleg leáll a szíve?
Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 11:57
1/13 anonim válasza:
persze, véletlen... De semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz...
2/13 anonim válasza:
a tudósok szerint akkor kell valahogy rávenni magad h ébredj fel ,mert baj lehet ha álmodban zuhansz és sötét van körülötted vagy ha bak kecske elöl futsz sötét tájon...én nem tom nem hiszek ebben pedig állitolag ez a két álom télleg gázos:S:D
3/13 anonim válasza:
én azt hallottam ha azt álmodod hogy eltemetnek, meghalhatsz a valóságban is, mert úgy érzed nincs levegőd. (de én pl viz alatt is ugy lélegeztem többször is álmomban, mint simán. nem volt fulladásérzésem.
4/13 anonim válasza:
igen, valószínűleg le fog állni a szíve. örökké nem lehet élni
5/13 anonim válasza:
Igen elképzelhető, de nem azt jelenti, hogy meghalsz. Ez csak városi legenda.
6/13 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy ha álmodban meghalsz, az azt jelenti, hogy hamarosan szerencse ér. Ne kérdezd mi az összefüggés.
Második:
Tudósok ilyet biztosan nem állítanak.
7/13 dellfil válasza:
Nem. El tudod képzelni hányan és hányan álmodják saját halálukat akár most ebben a pillanatban is? Zömük biztos nem ébred fel rá. Na teli van-e a média álmukban elhunyt emberekről szóló hírekkel? Olyanokra gondolok, akik nem voltak betegek, főleg nem szívbetegek. Ha úgy volna ahogy képzeled, tele lenne a sajtó, a TV, a rádió, az internet az ilyen hírekkel. Tele van? Nincs.
8/13 anonim válasza:
Valószínű azért nincs tele a média vele,mert aki meghalt álmában,nem mondja el mit álmodott.
Velem régebben olyan volt ,hogy álmomban csajjal voltam és reggel foltos volt a gatyám.
9/13 anonim válasza:
18:44
De gondolom a csaj nem volt rajtad.
10/13 anonim válasza:
Szia! ez nem igaz!!!!nekem is volt ilyen álmom ,de nekem azt mondták,hogy ha valaki azt álmodja,hogy meghal akkor az sokáig fog élni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!