Rossz álmok, mit jelenthetnek?
Figyelt kérdés
Múltkor azt álmodtam ,hogy üldöznek minket gépfegyveresek.Mi lehasalva osonunk de a páromat hátulról lelövik.Mellettem elfutnak látnak de nem foglalkoznak velem.
Mostanában meg egyre többet álmodok a "régi"dolgokról.Egy éve jöttem el a volt férjemtől a közös házunkból.És azt álmodom ,hogy vele vagyok,boldog vagyok a házunkban.Neveljük a kisfiúnak.Aztán eszembe jut a párom és nem tudom ,hogy tudnák neki üzenni,hogy hol is vagyok!
Mitől vannak ezek az álmok?Boldog a párkapcsolatom,az életünk rendeződni látszik most vettünk házat...stb
25/N
2010. júl. 2. 15:11
1/1 anonim válasza:
Félsz tudat alatt attól, hogy megint elromlanak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!