Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az, ha kígyókkal...

Mit jelent az, ha kígyókkal álmodom?

Figyelt kérdés
Sokszor előfordul egy időben, hogy kígyókkal álmodtam, megmartak. Mire utal?
2010. júl. 2. 07:29
 1/8 anonim válasza:

A Krúdy féle álmoskönyv szerint:

Kígyó. Betegnek nem jó.

Kerner szerint kígyó: jegyez rövid időn belül beköszöntő gazdagságot. Kígyó, amely marásra készülne: lázas betegséget mutat. Kígyómarás: őrizkedj ellenségeidtől. Kígyó, amelyet nem lehet kikerülni, sem előle elfutni: rossz jövő. Döglött kígyó: menekvés.

A különös álmokból: kígyó, amely bensőnkből nőne, és körülgyűrűzné szívünk táját, elvenné lélegzetünket: nagy betegség jelképe. Kígyók az ágyban, a párna alatt: gyötrelmes, kétségbeejtő lelkiállapot mutatói. Kígyók, amelyek a szobába kúsznak, és körülsziszegik az ágyat: nőnél gonoszat jegyeznek. Kígyót szoptatni: őszülés.

Kígyófa: utazás. Kígyókő: szerencsétlenség. Kígyószem: védelem a mennykőcsapás és szédülés ellen. (Régi magyar naptár.)

2010. júl. 2. 07:49
 2/8 anonim ***** válasza:
az ég világon semmit se jelent.
2010. júl. 2. 09:35
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
Modnom, hogy Mardekár Malazár és Voldemord Nagyúr ük-ük-ük ükunokjája vagy!
2010. júl. 2. 10:13
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Várod már a f4szt mi?!
2010. júl. 2. 12:27
 5/8 anonim ***** válasza:
XDXDXDXDXDXD Ez jó volt.:-P
2010. júl. 2. 13:51
 6/8 anonim válasza:

Én úgy halottam, hogy a kígyó a kigyógyulást jelenti.

Az álmok ugyebár at udatalatti agyrész "üzenetei". A gyógyszertárakban mindig ott a kígyó szinbúlum, sokszor a kórházakban is. Az agy összeköti a kígyót, sé a kigyógyulást (kígyógyulás:D)

Egyébként ezt csak félfüllel halottam valahol ,valamikor...nem kizárt, hogy ez nem igaz.

2010. júl. 2. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Én mostanában nem álmodtam velük hálisten,de azelőtt ha ezt álmodtam,következő nap mindig olyasmi történt,amire nem számítottam/rossz értelemben.Tehát nekem ez mindig kellemetlenséget okozott.Egyszer,mikor ismételten ezt álmodtam,elhatároztam,hogy nem megyek ki a lakásból,akkor nem történhet semmi rossz:)Minden oké is volt estig,amikor valaki felhívott,és egy nagyon rossz hírt közölt velem,szóval nem tudtam kikerülni:)
2010. júl. 4. 00:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Rengetegszer álmodom kígyókkal. Majdnem mindig. Általában vízen sétálok, vagy erdőben elesek és megkapaszkodok valamiben és egy kígyó az. De én szeretem a kígyókat, szóval szerintem ezért álmodok velük évek óta. Nem is szoktam félni tőlük álmomban sem. És se beteg nem voltam meg nem is vagyok meg semmi ilyesmi.
2010. júl. 4. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!