Mit jelent tengerrel, óceánnal álmodni?
Rengetegszer álmodom, hogy víz alatt vagyok, és tudok lélegezni. Nagyon sokszor látok magam körül bálnákat, vagy velük úszom. A legutóbbi álmomban egy sziklán ültem, néztem a vizet, és a bálnákat, ahogy úsztak nem messze tőlem.
Ezekben az álmokban többnyire boldog vagyok, illetve néha vegyül valami érdekes érzéssel, olyan félelemmel vegyes izgalommal, ilyet a valóságban akkor szoktam érezni, amikor emelvényről ugrok a vízbe. Tehát amikor tudom, hogy nem eshet semmi bajom, de azért bennem van némi feszültség.
lány
Mit jelent tengerrel, óceánnal álmodni?
Az őslétezésre, a forrásra emlékezni. Neptún erős lehet a képletedben. Az enyémben is az.
A végtelen tudattalan megsejtése, a hozzákapcsolodás?
A víz általánosságban az érzelmek szimboluma. Amilyen a víz olyan az érzelmi világunk. Ami a víz alatt van az a tudatalattiban van(lásd bálna).
Nem tudod véletlen az MBTI személyiség típusod? Az álom alapján harmonikus, mély érzésű lehetsz.
Volt egy olyan tippem, azért kérdeztem, én is az vagyok.
Régen sokat foglalkoztam álmokkal.
Az ilyen tipusu álmok nem konkrét élethelyzetekre vonatkoznak. Van benne valami személy feletti. A tudatunk érzékeli benünk lévő végtelent, világot, istent.Kinek mi tetszik. INFJ-nek erős a képessége hogy a tudata rákapcsolodjon, vagy átszürődjön a tudattalon a Jungi selbst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!