Mit jelent tengerrel/óceánnal álmodni?
Figyelt kérdés
Álmomban óceánként jelent meg(arra asszociáltam) jó idő volt nagyon, kellemes. Egyedül voltam, a parti rész olyan tiszta volt, hogy tisztán láttam a sárgás-barnás homokot, bele akartam rohanni (ez azért is érdekes, mivel nem tudok úszni és félek a mély víztől) de sekély maradt, nem mélyült, és halványkék-kék szíve volt. Mivel sekély maradt, megfordultam, és kijöttem a partra. Ez mit jelenthet??2014. febr. 23. 09:25
1/4 ttrezi válasza:
A víz/óceán jelentheti az érzelmeidet. Ha a víz tiszta és nyugodt, akkor valószínűleg az érzéseid is olyanok.
A víz szimbolizálhatja még a tudatalattit, a part pedig a tudatos énedet.
Az hogy kijöttél a partra, jelentheti, hogy nem tudtál nagyon elmélyedni a tudatalattidban. Gondolom, utána fel is ébredtél, ha kijöttél.
...
de ez csak egy tipp.
2/4 A kérdező kommentje:
Rákerestem ugye, a tenger/óceán balszerencsét jelent, mivel visszafordultam, olyan, mintha a vesztembe akartam volna rohanni de meggondoltam magam & visszafordultam?
2014. febr. 23. 10:40
3/4 anonim válasza:
-Általában a félelem jegye. Tenger, ha háborog: büntetéstől való félelem; gyermekálomban: szigorú környezet. Békés tenger: szomorúság, olyan bánat, amihez ragaszkodsz. Kék tenger: féltékenység: Tenger, amelynek szokatlan színe van: indulatosság, goromba természet. Tengerben fürdeni: szabadságvágy; tengerben félelmet, iszonyatot érezni: önállótlanság. Tengerpart: döntésképtelenség, habozás.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Zöld kézzel háláltam!
2014. febr. 23. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!