Na ezt az álmot fejtsétek meg!? :D Érdekes!
Most álmodtam. Érdekes lesz :P
Először is a sulimba volt valami nagy rendezvény, buli, és nekem nem volt kedvem menni, de anyum & bátyám elmentek és ott táncikáltak :D
Amíg anyuék távol voltak, otthon meg valami alien-invázió lett, harcoltam az alien-ekkel (soha nem néztem alien-es filmeket!!:D). Aztán a következő kép az, hogy egy sötét csatornában vagyok, csomó más állattal együtt, mellettem azt hiszem a Madagaszkárból a Marty (zebra) volt és ordított, hogy krokodillá változott. Odanéztem, és tényleg. Utána már a lakásban voltam csomó oroszlánnal, krokodillal (de nem bántottak konkrétan), egy oroszlán vagy kroki le akarta harapni a karomat. Én meg mondtam neki, hogy inkább hozok neki egy majomkezet :D
Kimentem az udvarra a málnabokorhoz, és leszedtem egy zöld éretlen málnaszemet csumástól, és emlékszem, hogy az álmomban úgy gondoltam, hogy ha kiszedem a csumáját abban lesz egy majomkéz vagy majom.. és közben panaszkodtam anyumnak, hogy nincs szívem szegény majmot odaadni annak a vadállatnak. Aztán kikiabált a házból a kroki vagy oroszlán, hogy nem kell, már talált egy majmot.
Ekkor keltem fel.
Na ezt meg tudja nekem fejteni valaki?:D
De még a suliban, ahol az a táncikálás volt, felülnézetben láttam mindent: 2 teremben voltak zongorák, hegedűk, onnan szólt a zene, 2 másik teremben meg táncoltak tök szépen. Nagyon tetszett.
Mindezelőtt meg álmodtam még valamit, hogy találkoztam volt o.társakkal, egyik varrt/kötött valami tök szép rongybaba féleséget, de még a lába nem volt meg de én elkönyörögtem tőle a babát, hogy adja nekem, mert nagyon tetszik. És odaadta, de érdekes módon nem attól a volt o.társamtól, aki tényleg csinálta.. érdekes.
Meg kiderült, hogy pár volt o.társam már elköltözött otthonról, és albérletben laknak itt-ott.
Ennyi.
Köszönöm, hogy elolvastad! :)
21/L
Hát...XD
Én nem értek az álomfejtéshez de szerintem valami összezavarodottságot jelenthet. :D Legalábbis én összezavarodtam tőle.xD
Nem nézted véletlenül hétvégén a Dr. Dollitle-t a TV-ben???
XD
Nekem nagyon tetszik, én is szoktam ilyen baromságokat álmodni!
Hát ez jó nagy baromsáág de az enyéimet nem múlja fölül... engem is támadott meg álmomba kroki a suli elött segítettem a tesómnak kimenni a vízből. Mondtam hogy fusson el én lefoglalom a krokit. A kroki tesóm után ment én meg szaladtam utánuk föluggrodtam a krokira próbáltam megfékezni közbe harapdosoni akart...de a kroki nagyon gyors volt am. :)
Erről az jutott eszembe hogy a barátnőmet az osztálytársunk szokta "kergetni" én mindig segítek nekide azon filózook hogy mért nem felém fut vagymii és ez álmomban is így volt.. a kroki meg mint egy ló (a kedvenc lovam Báró de a legrosszabb is) nagyon gyorsan megy és mindig harapdosni akar meg stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!