Mostanában gyakran álmodom fehér patkánnyal meg mezei egerekkel, mit jelenthet ez?
Utánanéztem egy álomszótárban:
Fehér patkány -> ha bajban vagy, olyan személy fog segíteni, akiről nem gondoltad volna
Egér -> félelem, jelentéktelenség, nem vagy magabiztos, lehet ingerültség, bosszúság. Szimbolizálhatja a számítógép egerét is.
Nyúl -> jelenthet szerencsét, termékenységet, szexuális tevékenységet. Kapcsolódhat valamelyik húsvéti emlékedhez. Ha fehér a nyúl, az hűtlenséget jelent.
Ki kell ábrándítsalak!
Az álom nem jóslásra használandó, hanem azért látjuk a képeket, hogy könnyebben feldolgozzuk a napi eseményeket.
Hidd el, álomból nem lehet jósolni.
Tipp:
Mielőtt elaludnál, gondold végig a napi történteket
Ha álmodat akarod megfejteni, akkor az eleőző napod sorrendjén menj végig. Nekem ez mindig bejön, megtalálom a jelképes dolgokat az álmomban, és lám-lám tökéletesen passzol a tegnaphoz.
;)
Én nem feltétlenül jóslásra gondoltam, amikor kiírtam a kérdésemet, hanem mint a kategória mutatja álomfejtésre. És tudom, hogy az agyam próbál feldolgozni dolgokat, de arra nem jövök rá, hogy a fehér patkány mit jelenthet. Mivel többször álmodom vele, akkor valami olyat kell jelképeznie, ami a hétköznapjaimban többször előfordul. A patkányra a gondot tudom asszociálni, de miért fehér???
Amúgy köszönöm az újabb válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!