Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Terhes vagyok és még nem...

Terhes vagyok és még nem tudjuk a baba nemét,2 éjszaka is azt álmodtam, hogy lányom lesz, jelent ez valamit?

Figyelt kérdés
13-14 hetes ultrahangon azt mondta az orvos, hogy talán fiú de nem biztos. A héten már 2x álmodtam kislánnyal, elsőnek a baba nevét álmodtam meg most meg azt álmodtam konkrétan, hogy kislányom születik. Ez jelenthet valamit? Ami igaz, hogy nagyon vágyom egy kislányra de amióta a doki azt mondta, hogy talan fiú azóta már teljesen elfogadtam, hogy fiam lesz.
2019. jan. 25. 09:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Jövő hónapban megyünk ultrahangra akkor remélem kiderül. 😊 Mindenképpen megírom majd. 😊 Egyébként nekem is mimdegy már, hogy ki van a pocakban hisz imádom már most.
2019. jan. 27. 09:30
 12/13 anonim válasza:
100%
mi lett a pici neme? ^^
2019. nov. 24. 19:13
 13/13 A kérdező kommentje:
Kisfiú 😊 Már 5 hónapos, imádom ❤
2019. nov. 28. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!