Terhes vagyok és még nem tudjuk a baba nemét,2 éjszaka is azt álmodtam, hogy lányom lesz, jelent ez valamit?
Azt jelentei, hogy nagyon vágysz egy kislányra.
Ennyi. Semmi több.
Gyakorlatilag a saját kérdésedet válaszolod meg "13-14 hetes ultrahangon azt mondta az orvos, hogy talán fiú de nem biztos." ... "Ami igaz, hogy nagyon vágyom egy kislányra"
Az álmok mibenlétével kapcsolatban ––>> [link]
Szerintem semmit nem jelent, anyukám is azt álmodta, hogy fia lesz, helyette meg lány lettem. :)
De gratulálok neked, és boldog babavárást! :)
Én mindig is fiút szerettem volna és mikor kiderült hogy babát várunk valahogy éreztem biztos voltam benne, hogy fiú lesz. Még mondtam is mindenkinek:) a terhességet is jóval előtte éreztem, hogy valami fura. Nagyon sokáig nem mutatta meg ki van a pocakban és már nagyon el szomorodtam, hogy azért mert biztos kislány. El kezdtem beletörődni, majd elfogadtam hogy kislány lesz és végül örülni is tudtam neki. Aztán jött a bumm és megmutatta hogy kisfiú. Kicsit csalódtam mert bele torodtem a kislanyban, de persze boldog is voltam.
Aztán rá jöttem, hogy igazából teljesen mindegy mert bármelyik lenne is ugyanúgy örülnék neki :)
Viszont annak ellenére hogy mindvégig fiút szerettünk volna, lány nevet sokkal könnyebben találtunk :)
Fel a fejjel :) boldog babavárást és ha kiderül ki lakik a pocakban nagyon érdekel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!