Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az álmomban, lefeküdtem egy...

Az álmomban, lefeküdtem egy lakattal?

Figyelt kérdés

A kérdés komoly, még mielőtt bárki írná, a lényeg pedig:

A folyamat közben, a végén, a lakat megszólalt, önmagadban, felnyitottad a dolgokat, ezáltal leszel te, az, aki valójában vagy.

Kicsit megijedtem, de, mit mondhatott ezzel a lakat? Talán tudja, hogy mire gondolok?

2019. jan. 23. 15:09
1 2
 1/18 anonim válasza:
66%
Lol
2019. jan. 23. 16:02
 2/18 anonim ***** válasza:
58%
😅😅😅😅😅😅😅😅elvezted?
2019. jan. 23. 16:15
 3/18 A kérdező kommentje:
Számítottam ilyen reakcióra, de nem tudom, hogy élveztem e, viszont, térjünk vissza az eredeti kérdéshez.
2019. jan. 23. 17:01
 4/18 anonim ***** válasza:
74%
Ha csaj vagy akkor nem is csoda hogy Lakat Károllyal álmodtál.
2019. jan. 23. 17:09
 5/18 anonim ***** válasza:
74%
Nem jól tetted fel a kérdést és ember legyen a talpán aki erre korrekt választ tud adni.☺
2019. jan. 23. 18:15
 6/18 anonim válasza:
58%
S közben jöttetek rá, hogy a Föld banán alakú.
2019. jan. 23. 18:37
 7/18 anonim ***** válasza:

Én azt hiszem, hogy szeretheted önmagadat; végre megtanultad önmagadat szeretni.

Vagy pedig lehet szimbolikusan is, pl a puni szerelemlakat. És akkor a pasinak a hosszúja hozzá a kulcs. :)

Vagy amúgy mindenképpen szimbolikus.

Meg amúgy lehet az is, hogy ha mersz önmagad lenni, elfogadod saját magadat, "beleszeretsz" saját magadba (egészséges, tehát nem túlzásba vitt, túlegós keretek között, szóval nem átesve a ló túloldalára), na és szóval elhiszed magadról, ami amúgy igaz, hogy Istennek vagy te is egy csodálatos gyermeke , mint mindenki más is; akkor lehet, hogy szóval megérkezik egy párkapcsolat majd az életedbe:) De ez nem tudkó , csak akár ezt is jelentheti. Amúgy még érdekes lehet a Kérdező neme ebben a kérdésben valamelyest énszerintem, és még , hogy melyik nem vonzza. Melyik nem tagjai vonzók a számára.

2019. jan. 23. 19:12
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, utolsó, te pedig részletesen leírtad, ezért, külön egy köszönet neked, holnap még válaszolok, de most megyek, jóéjt. :)
2019. jan. 24. 00:49
 9/18 anonim ***** válasza:
Remélem használtatok óvszert. 😁
2019. jan. 24. 14:07
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem, ilyen részletekre nem emlékszek, bár, vélemények még jöhetnek :)
2019. márc. 5. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!