Álmomban lefeküdtem egy férfival és kiderült, hogy van barátnője. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Van egy férfi az életemben és már volt is pár dolog.
Álmomban kiderült, hogy van barátnője és a barátnője is ott volt. Szörnyű bűntudatom volt és nagyon sírtam, hogy hogy tehettem ilyet.
(Még annyit hozzátennék, hogy nemrég szakítottak és van/volt egy gyanúm, hogy még találkoznak, beszélgetnek, de nem tudom biztosra.)
Mit jelenthet?
2016. okt. 8. 21:06
1/4 anonim válasza:
Azt, hogy minél előbb a végére kéne járnod, hogy mi is van köztük, mert tudat alatt ezen emészted magad.
2/4 anonim válasza:
Azt, hogy érdekel az előélete. Amúgy nekem nincs barátnőm írj rám.
3/4 anonim válasza:
hát figyelj én most kezdek el ujra league of legendsezni irj rám és tolhatjuk 1ütt:)
4/4 Rutinpók válasza:
Ha elmúltál 18 és jól nézel ki írjál, bennem nem fogsz csalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!