Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban meglöttek és három...

Álmomban meglöttek és három golyó tanált el: (válamon; hátamon; derekamo) és túl éltem. Vajon ez mit jelent?

Figyelt kérdés

2019. jan. 22. 10:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%

Hát szép mesét költöttél egyetlen kérdés köré.Remek író válhatna belőled.

Amúgy meg tanuld meg hogy ez egy ilyen oldal.Belém is kötöttek már tucatszor.

Nekem nem szokásom fennakadni a nyelvtanon de a kérdésedre nem lehet érdemben válaszolni.

2019. jan. 23. 10:07
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ legalább egy normális ember! 🙂
2019. jan. 23. 12:52
 13/19 anonim ***** válasza:
60%

Az álmok jelentésének megfejtése mindig abban van, aki álmodja az álmot.

Próbáld meg az életed fontos eseményeivel összefüggésbe hozni az álomsztorit, akár szimbolikusan.

Például: ellened irányuló támadás, van-e valaki, aki rosszat akar neked?

De lehet, hogy attól félsz, hogy valaki árthat neked és az álom azt üzeni, nem kell tőle tartanod, te vagy erősebb.

Ezek amiket írtam, csak feltételezések, nem megoldások!

Remélem, segítettem.

2019. jan. 26. 18:45
 14/19 anonim válasza:
50%
Épp mondani akartam, (csak a kérdező beelőzött) hogy erről a kérdésről lerí, hogy ő határontúli magyar. Ezek után a helyesírásába belekötni, nem csak gáz, hanem egyenesen undorító viselkedés. Jöhet a lepontozás.
2019. jan. 27. 06:09
 15/19 anonim válasza:

Na ugorjuk át ezt a nyelvtan kérdést, nem ezért jöttünk. Azt szokták mondani, hogy az álomfejtésre is jó az Álmoskönyv. Belenéztem. "Ha magad lősz: szerencse, dolgaidban sok nyereség. Lövést hallani: családi bánat, többnyire fiú miatt.

Lövészt látni: semmire sem jó."

Ennyi van lövés szóra. Egyébként magad ismeg tudod nézni az Oszk elektronikus könyvtárban: [link] de, ha beírod a google-ba, hogy Álmoskönyv az elsők özt lesz találat. Nem lehet esetleg, hogy lefekvés előtt valami ilyesmi témájú dolgot néztél, olvastál , láttál? Esetleg keress szakembert, ha ez nem hagy nyugodni. Én nem foglalkoznék vele, de én nem te vagyok. Egyébként a fentiekre reagálva még csak annyit, hogy azt szokták mondani, hogy a helyesírás az a ruha, amit akkor viselsz, ha online jelensz meg valahol. E tekintetben is, mind minden másban is mindenkinek más az igénye. Van aki csak ékezetek nélkül fikáz másokat, mert lusta a telefonján megkeresni az ékezeteket a kedves olvasó meg találja ki a fokabel-ről, hogy főkábelről, vagy fókabélről van szó! Legközelebb, írd ki, hogy nem az iskolába jártál ölözködni tanulni Bár a legtöbb kritikust elnézve ők is inkább melegedni jártak oda...

2019. jan. 27. 07:05
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek igy a pozitív vissza jelzéseket jó tudni, hogy vannak még normális emberek akik meg értik a más dolgait. Csak nem olyan könnyü itt magyar nyelvet tanulni már 22 éves vagyok négy nyelven kiválóan beszélek és ügyvédnek tanulok emellet még a saját anyanyelvem is tanulom, de itt Kijevben elég nehéz tanárt keresni meg nincs is nagyon időm rá sajnos.
2019. jan. 27. 11:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát ha túlélted akkor az azt jelenti, hogy nem halálos sebet kaptál. 😄👍
2019. jan. 29. 06:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem túl sok erőszakos pc játékokkal játszol.
2019. febr. 1. 06:58
 19/19 A kérdező kommentje:
Ügyvédnek tanulok nincs időm játékokra.
2019. febr. 2. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!