Álmomban meglöttek és három golyó tanált el: (válamon; hátamon; derekamo) és túl éltem. Vajon ez mit jelent?
Figyelt kérdés
2019. jan. 22. 10:58
1/19 anonim válasza:
A nyelvtantanárodnál elpattant valami és elkezdett rád lövöldözni.
2/19 anonim válasza:
Amíg csak eltanált és nem talált el, addig nincs baj.
3/19 anonim válasza:
Keress egy nyelvtantanált. Az majd kigyógyít.
4/19 A kérdező kommentje:
Fellettéb érdekes az emberiség, amikor tanálnak egy hibát egyszerűen nem tudják feldolgozni és elmenni mellette! Hozzá tenném, hogy reggel amikor felkeltem akkor írtam ki és csak kiváncsi voltam rá hogy mit jelent! Eltudom képzelni vajon a való életben mekkora egy senkiházi parasztok vagytok, kritikus agresszív fassz fejek erről ennyit 😅😅
2019. jan. 22. 17:45
5/19 A kérdező kommentje:
Hamár okoskodtok akkor nem ártana nektekse egy egy "nyelvtantanár" amit egyébbként úgy mondunk,hogy nyelvtanár okoska 🤣
2019. jan. 22. 17:51
6/19 anonim válasza:
Na most aztán jól leoltottál, te agyoniskolázott.
7/19 A kérdező kommentje:
🤗
2019. jan. 22. 18:41
8/19 dornstadter válasza:
Ritka ostoba vagy "kedves" kerdezo.
Nem az a lenyeg, hogy a emberek nem tudnak tullepni a hibakon, hanem az, hogy valaki egy 2 soros kerdesben 5 hibat is vet.
Ja es hamar ilyen okos vagy,
nyelvtan tanar - aki a magyar nyelvet tanitja
nyelvtanar - aki idegen nyelv(ek)et tanit
9/19 A kérdező kommentje:
És ha ostoba vagyok akkor mivan fáj az nektek? De most őszintén?! Nem érzitek magatok egy gyökérnek csak azért mert helytelenül írtam ez annyira nagy bün vagy nem értem?
2019. jan. 23. 09:37
10/19 A kérdező kommentje:
És csak hozzá tenném, hogy Ukrajnában élek és én magamba tanultam meg magyarul olvasni/írni, mivel csak ukránt iskolába jártam tanulni!
2019. jan. 23. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!