Azt álmodtam hogy meglőttek, mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok , lényegében segítséget szeretnék kérni egy álmom megfejtésében . Általában nem szoktam nagy jelentőséget tulajdonitani az álmaim megfejtésére de ez most érdekel mert fura volt . Szóval az elejére nem emlékszem , csak arra hogy féltem illetve féltünk , mert velem volt még egy régi barátnőm meg egy fiú akit az álmomban ismertem de így a valóságban nem tudom hogy kicsoda . Az iskolámban voltunk , az udvaron nagyon sok ember ált , azt hiszem arabok voltak , és tudtuk hogy veszélyesek mégis kirohantunk az épületből keresztül az udvaron hogy átjussunk a másik oldalra , közben ők lövöldöztek ránk , és én mindvégig azért imádkoztam hogy ne találjanak el minket , de eltaláltak , legalábbis engem . Két lövést kaptam mindkettőt a hátamba , az egyiket a jobb oldali lapockámba , a másikat pedig lejebb a bal oldalamon , viszont az az érdekes hogy nem éreztem fájdalmat , éreztem hogy eltaláltak de nem fájt . Aztán mikor átértünk a másik oldalra térdre rogytam és a fiú aki velünk volt elkezdte kiszedni belőllem a golyókat na ez viszont iszonyatosan fájt . Aztán már csak az volt hogy kóboroltunk az épületben , de tudtuk hogy már sehol sem vagyunk biztonságban viszont nem is volt hova menekülnünk . Egyetlen egy sebesültet láttunk még rajtam kívül , az eggyik mostani fiú osztálytársam akinek a bokáját lőtték át , más sérülést nem láttam rajta mégis eszméletlen volt , két másik fiú hurcolta mindíg magával . Az én sebem kezdett elfertőződni és kértem hogy adjanak rá valamit hogy ne legyen rosszabb , adtak is csak nem emlékszem hogy mit mert felébredtem . Fogalmam sincs hogy ez mit akar jelenteni , talán semmit , de azért érdekelne a véleményetek mert nem volt kellemes és biztosan van valami üzenete . A válaszokat előre is köszönöm ! ( egyébként ha valamit is számít 17 L vagyok )2015. dec. 23. 14:40
1/3 anonim válasza:
Ha lány vagy , meg is fognak lőni. Biztos már nagyon várod is.
2/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat , azt elfelejtettem kiírni hogy a hülyeségektől kíméljetek meg , nem azért irtam ki ezt a kérdést hogy mások elszórakozzanak rajta ; hogyha nem tudsz valami értelmeset válaszolni akkor köszönöm szépen de nem vagyok kiváncsi a véleményedre .
2015. dec. 23. 16:06
3/3 Shamash válasza:
Az álom fura egy dolog. Lehet előbbi életek kivetülése, lehet bepillantás a jövőbe, vagy csak az agy pihenése közben vizionálunk álmokat.
Akárhogy is van, egy biztos: álomfejtés nem létezik! A Földön nem él egyetlen ember sem, aki pontosan meg tudná mondani, hogy az álmoddal mit kellene kezdeni, vagy hogyan kellene értelmezni.
Aki az ellenkezőjét állítja, az hazudik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!