Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam hogy meglőttek,...

Azt álmodtam hogy meglőttek, mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok , lényegében segítséget szeretnék kérni egy álmom megfejtésében . Általában nem szoktam nagy jelentőséget tulajdonitani az álmaim megfejtésére de ez most érdekel mert fura volt . Szóval az elejére nem emlékszem , csak arra hogy féltem illetve féltünk , mert velem volt még egy régi barátnőm meg egy fiú akit az álmomban ismertem de így a valóságban nem tudom hogy kicsoda . Az iskolámban voltunk , az udvaron nagyon sok ember ált , azt hiszem arabok voltak , és tudtuk hogy veszélyesek mégis kirohantunk az épületből keresztül az udvaron hogy átjussunk a másik oldalra , közben ők lövöldöztek ránk , és én mindvégig azért imádkoztam hogy ne találjanak el minket , de eltaláltak , legalábbis engem . Két lövést kaptam mindkettőt a hátamba , az egyiket a jobb oldali lapockámba , a másikat pedig lejebb a bal oldalamon , viszont az az érdekes hogy nem éreztem fájdalmat , éreztem hogy eltaláltak de nem fájt . Aztán mikor átértünk a másik oldalra térdre rogytam és a fiú aki velünk volt elkezdte kiszedni belőllem a golyókat na ez viszont iszonyatosan fájt . Aztán már csak az volt hogy kóboroltunk az épületben , de tudtuk hogy már sehol sem vagyunk biztonságban viszont nem is volt hova menekülnünk . Egyetlen egy sebesültet láttunk még rajtam kívül , az eggyik mostani fiú osztálytársam akinek a bokáját lőtték át , más sérülést nem láttam rajta mégis eszméletlen volt , két másik fiú hurcolta mindíg magával . Az én sebem kezdett elfertőződni és kértem hogy adjanak rá valamit hogy ne legyen rosszabb , adtak is csak nem emlékszem hogy mit mert felébredtem . Fogalmam sincs hogy ez mit akar jelenteni , talán semmit , de azért érdekelne a véleményetek mert nem volt kellemes és biztosan van valami üzenete . A válaszokat előre is köszönöm ! ( egyébként ha valamit is számít 17 L vagyok )

2015. dec. 23. 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy , meg is fognak lőni. Biztos már nagyon várod is.
2015. dec. 23. 15:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat , azt elfelejtettem kiírni hogy a hülyeségektől kíméljetek meg , nem azért irtam ki ezt a kérdést hogy mások elszórakozzanak rajta ; hogyha nem tudsz valami értelmeset válaszolni akkor köszönöm szépen de nem vagyok kiváncsi a véleményedre .
2015. dec. 23. 16:06
 3/3 Shamash ***** válasza:

Az álom fura egy dolog. Lehet előbbi életek kivetülése, lehet bepillantás a jövőbe, vagy csak az agy pihenése közben vizionálunk álmokat.

Akárhogy is van, egy biztos: álomfejtés nem létezik! A Földön nem él egyetlen ember sem, aki pontosan meg tudná mondani, hogy az álmoddal mit kellene kezdeni, vagy hogyan kellene értelmezni.

Aki az ellenkezőjét állítja, az hazudik!

2015. dec. 23. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!