Miért álmodtam ezt a mamámmal?
Figyelt kérdés
Azt tudni kell, hogy mamám nincs annyira jó állapotban, az évek alatt annyira leromlott a hallása, hogy nem hall semmit már és demenciát is megállapítottak nála. Szóval már olyan egy éve nem is beszélget nagyon és nem is csinál semmit, szinte csak fekszik és ez állapot nem is fog már javulni. Már másodszor álmodtam azt, hogy jól van és megöleltem hosszan. Előtte meg egyszer azt álmodtam hogy meghalt. Ezeknek van valami jelentésük?2019. jan. 21. 19:10
1/2 anonim válasza:
Pedig elég egyértelmű. Fáj neked ott legbelül, sajnálod, hogy ez történt vele. Szeretnéd, ha egészséges lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!