Miért álmodtam ezt?
Az volt az álmomban hogy felmenten egyedül Budapestre hogy onnan menjek reggel suliba(Szegeden lakom és csak párszor voltam Budapesten de nem kirándulni hanem csak átmentem rajta).És már egyszer álmodtam Budapesttel és akkor is ugyanaz a vonatállomás volt az álmomban mint a mostani álmomban.Nem akartam bemenni a sétáló utcába pedig nagyon szerettem volna de féltem mert azt hallottam hogy ott megkéseltek valakit.Ezután mentem a vonatállomásra és odataláltam nem tudom hogyan de mintha ismertem volna a helyet.Olyan volt az a vonatállomás mint egy buszpályaudvar egyik megállója.A vonaton pedig rajta volt anyukám de az az anyukám aki régen volt mielőtt szüleim elváltak mert mostmár megváltozott.És rajta volt egy barátnőm/osztálytársam is de levágott hajjal és piros rúzzsal de ő nem a suliba ment és teljesen más volt viselkedése.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!