Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Disznókkal álmodtam, mit jelent?

Disznókkal álmodtam, mit jelent?

Figyelt kérdés

2019. jan. 17. 21:42
1 2
 11/12 anonim válasza:

Attol fugg mit almodtal veluk :)

Ha le irod akkor szivesen segitek megfejteni az almodat.

Egyebkent a diszno az szerencset es nyugadalnat jelent az almukban. Minden alomnak jelentese van...

2019. jan. 27. 21:34
 12/12 Vidonka válasza:

Szia! :)

Először is írd le részletesebben az álmodat, ugyanis minden lényegtelennek tűnő mozzanat fontos lehet.

Javasolnám, hogy jegyzeteld le magadnak az egész történést. Pl.: Hol voltál, kivel? Hogyan érezted magad az álmodban? Mit csinált a disznó? Ha megválaszoltad a kérdéseket, próbáld meg értelmezni, hogy neked mit jelent a disznó, milyen viszonyban vagy vele..illetve, hogy a disznó mit jelent jelképesen a számodra. Egy álombéli jelenséget nem lehet önmagában értelmezni, és csak te tudod megfejteni, hogy mit is jelenthet. Vannak egységes elemzések a disznóra vonatkozóan is, például: szerencse, szerencsétlenség, halál. Mint mondtam, sokat függ attól, hogy mit csinál a disznó az álomban. Fontosak a körülmények.

Mindenkinek más-mást jelentenek ezek a szimbólumok, ezért is csak saját maga tudja életére kivetítve értelmezni.

Sok sikert!

2019. jan. 28. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!