Disznókkal álmodtam, mi lehet a jelentése?
Figyelt kérdés
Álmomban voltunk egy páran, a kezeim, kezeink meg voltak kötözve, így sorakoztunk egymás mögé (olyan volt, mintha fogságban lettünk volna), egyenként egy lyukba kellett ugranunk. amikor az előttem levő következett, akkor láttam, hogy a lyuk egy disznóól szája, tele disznókkal, amiket velünk etetnek. láttam, ahogy az előttem levőt 3 disznó szétcincálja. nekem is bele kellett ugranom, ugrottam is. akkor láttam, hogy valamilyen hintaszerűség lelóg, oda akartam mászni, de utolértek a disznók..akkor keltem fel. mit jelenthet? köszi a segítséget!2012. nov. 11. 21:03
1/12 anonim válasza:
Nem olvastad véletlenül Orwell "Állatfarm" című könyvét?
2/12 anonim válasza:
nem tudod kikerülni a helyzetet, amibe kényszerültél. azt érzed, hogy te is sorra fogsz kerülni valamiben. tehetetlen vagy. valami rossz, valami nagyon e világi, valami, amitől undorodsz akar tönkretenni téged, a menekülés pedig kockázatos. ezt jelenti
3/12 anonim válasza:
önmarcangoló típus vagy, ezen mihamarabb változtatnod kell.
László jósnő
4/12 A kérdező kommentje:
nem olvastam Orwellt, köszi az eddigi válaszokat!
László jósnőtől kérdezem, hogy az önmarcangolás ebben az álomban hogyan nyilvánul meg? tényleg érdekel! köszi előre is!
2012. nov. 11. 22:19
5/12 anonim válasza:
László jósnő! Te hogy lehetsz jósnő, hogyha László vagy. Nem úgy kéne hogy László jósúr??
6/12 anonim válasza:
Éhes disznó makkal álmodik, éhes makkal disznókat álmodsz... bár lehet nem ilyen értelemben...
7/12 Malats válasza:
Diszno voltál elözö életedben. Elöfordul az ilyesmi.
Üdv, Malats
9/12 anonim válasza:
Azt tartja a mondás éhes disznó makkal álmodik.-- elképzelhető ennek más változata is éhes ember pedig disznóval álmodik.
Persze valószínűleg hasonló filmet láttál és az mélyen megfogott, megrázott-- volt ilyen bűnügyi film az elmúlt hónapokban A gyilkos elmék. ciműben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!