Rsturbo1981 kérdése:
Mit jelenthet, túl sokat vacsoráztam?
Figyelt kérdés
Ez egy visszatérő álom idáig 3-szor történt meg,kb 1 hónap leforgása alatt ,mégpedig egy hang ,azt mondja adjam át a testem ,nagyjából mind a három álom erről szól ,kicsit másképp ,több szereplővel a ma éjszakai ,kissé intenzívebb volt itt, már tárgyak is repkedtek stb. pont ,mint a paranormal activity-ben. Szeretem a rémálmokat ,de ez egész más volt be voltam tojva, mikor felriadtam ,pedig nem vagyok félős típus .
Lehet valami jelentése ,vagy forduljak dokihoz vele esetleg hívjak papot.
37(F)
2018. dec. 14. 18:50
1/3 anonim válasza:
Ha elég fantáziád s jó stílusod van, inkább írd meg rövidebb-hosszabb sztorinak :D Mindig irigyeltem azokat, akik érdekesen álmodnak, néha nekem is összejön, de iszonyú ritkán. De OK, értem, neked nem volt szórakoztató, sokszor az én álmaim is ijesztőek. De én örülök az ébredésnek és kész, nem hiszek abban, hogy ez bármi rosszat jelentene, csak játszik az elméd...
2/3 anonim válasza:
Ha olvastál valaha a lélekcseréről, akkor nem lenne számodra idegen ez az álom. Azért vannak az őrangyalaink,hogy megakadályozzák az idegen entitások számára,hogy jogtalanul megszállják valaki testét.
3/3 anonim válasza:
Kérj védelmet Jézustól, vagy Mihály arkangyaltól. Elég az is, ha csak rá gondolsz, és ilyenkor egész estére kérjed, vagy amíg fel nem ébredsz, vagy " a teljes mai napra" v teljes holnapi napra is, és szerintem szépen kérjed. És nem kell tehát kimondani hangosan, elég ha rá gondolsz, és ők tudni fogják, hogy kéred őket,és segítenek. Vagy például a rózsakvarc, az is tud védelmet adni , az a szeretet köve, meg az ónix. Ilyet rakjál magadhoz közel, lehetőleg az aurádban legyen, és akkor az is véd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!