Álmomban 3 kutya támadott meg nagyon tehetetlen voltam, ez mit jelenthet?
Álmomban 3 kutya támadott meg, régebben is álmodtam ilyeneket, hogy kutya tamad meg de mindig legyőztem őket, de most nem tudtam... Tehetetlen voltam..
Sétaltam este mezitláb es hirtelen üvegszilánkok voltak a földön amitől nehezen tudtam lépkedni amikor 3 kutya megjelent előttem egy kis kutya amelyk megharapta a lábamat majd 2 kutya amelykek távolabb voltak, ell akartam szaladni de az üvegszilankok miatt nem tudtam, a másik két kutya utanam szaladt az egyik a karomba harapott a masik a legnagyobb a bordamba harapott es azon pillanatban felebredtem, nagyon tehetetlen voltam ezúttal... Ez mit jelenthet... Az elmúllandó hetekben nagyon letört vagyok, neha talpra állok önambició miatt de valahogy csak kapom a pofonokat az élettől jobbról s barról.. Előre is megköszönném válaszadóknak!
Az álmod az életedben történteket próbálja feldolgozni.
Én egy időben azt álmodtam sorozatosan, hogy kutyák üldöznek, és alig tudok meglógni. A családomban lévő konfliktusok jelentek meg így, amint rájöttem, és elkezdtem feldolgozni, és jobban kiállni magamért, megszűntek ezek az álmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!