Miért álmodok ilyeneket? Nem tudom mit gondoljak.
Szóval...van egy osztálytársam aki 4. éve osztálytársam, jóképű, sok lánynak bejön.Én eddig nagyon büszke voltam magamra hogy nem hat rám a sármja, de mostanában el kezdett tetszeni egy bizonyos ok miatt, de én nem szeretném hogy bármilyen érzelmek fűzzenek hozzá, ezért akármikor rágondolok, próbálom gyorsan másra terelni a figyelmememet.
Szóval egyik nap az álmomban én és ő voltam. De az a furcsa hogy habár én voltam az álmomban, egy allegorikus alakot vettem fel (egy érzelmet testesítettem meg, mint pl. az Ember Tragédiájában Ádám és Éva)N és szóval én vmi vágy féle voltam, és az álmomban ez a személy konkrétan üldözött, de nem féltem tőle, majd elkapott és itt volt vége.
Nem nagyon tudok bármit is az álmokról/álomfejtésről, és nem is tudom mit gondoljak erről de nektek mi a véleményetek?
Ha szexi és bejön neked, az mért tragédia? Hát gyönyörködj benne! Masztizz és közben gondolj rá. Fogadd el, hogy ilyen a szexualitásod.
A fantázia nem betegség, ez teljesen normális. A teste bejön, de a személyisége nem.
Létezésünkben Erósz a gyökere mindennek.
Ebből indulj ki! Ezt értsd meg!
abbahagyhatod a tagadást. a tagadás rosszabb mint amit tagadsz.
De hogy is volt ez a
egy allegorikus alakot vettem fel (egy érzelmet testesítettem meg, mint pl. az Ember Tragédiájában Ádám és Éva)N és szóval én vmi vágy féle voltam,
ezt kifejthetnéd bővebben is, mert nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!