Miért álmodok ilyeneket? Mással is van ilyen?
Nagyon sokszor álmodom azt,hogy megyek a sötétben és ott áll egy fura alak aki sír,és könyörög nekem,hogy segítsek nekik átmenni a túlvilágra. Ilyenkor megölelem őket,és akik torzak voltak,véreztek stb hirtelen megszépülnek,megköszönik amit tettem és eltűnnek.Amúgy nem nézek horrorfilmeket meg ilyesmiket xD
Emellett van,hogy megérzek,megálmodok dolgokat,vannak az álmomban kisebb elemek amik később majd a való életben is megjelennek. pl álmodtam,hogy elrontok egy dobostortát,munkahelyen meg azt kellett csinálnom igazából.Meg volt,hogy álmomban egy fekete autót vezettem ami osztálytársam apjáé és rossz volt a féke,és kiderült hogy annak az osztálytársam apjának tényleg volt olyan autója,ami fekete és rossz volt a féke. Olyan is volt,hogy sokszor egy régi osztálytársamról álmodtam,akivel majdnem lett köztünk valami,aztán pár nap múlva rámírt,hogy jöjjünk össze.Amúgy az ilyen "előre meglátom a jövőt" álmokat fel lehet erősíteni valahogy? :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!