Miért álmodok néha ilyeneket? Mit jelenthet ez?
Igen.
Nyáron álmodtam azt hogy aquaparkban vagyok.
Akkoriban a való életben nagyon ideges voltam egy fiú miatt, féltem hogy elveszítem....a víz az érzelmeket szimbolizálja álmokban, állítólag. Én álmomban belegázoltam a vízbe, de nem merültem el.
Szerintem ez azt jelentheti hogy valamilyen intenzív élményed volt mostanában. De csak egy tipp.
Szia Kérdező!
Az álmok nagyon érdekesek. Főleg akkor, amikor sokat gondolunk egy álomra. Ez azt jelenti, hogy nem értettük meg mit jelent, azért gondolkodunk az álmon újra és újra.
Sok ember csak néhány részletet emel ki az álmából, ami fontosnak tűnik, de minden apró részletnek van valamilyen jelentése az álmodónak. Az álmok egyes részleteit nem célszerű általánosan értelmezni. Példáúl a víz mindenkinek mást jelent. Egyik embernek a tisztaságot, másiknak az életet, a harmadiknak a nyugalmat, nekem félelmet, mert gyerekkoromban majdnem belefuladtam egy medencébe, azóta félek minden víztől, ami nagyobb egy fürdőkádtól.
Az ősi bölcsek azt mondták: "Az álmok igazi jelentését csak az álmodó értheti meg" Aki tapasztaltabb, csak segíthet az álmodónak megérteni, mit jelent az álma.
Ha érdekel mire gondoltam, írd le privát üzenetben nekem az álmodat részletesen. Én majd kérdéseket teszek fel az álmod részleteivel kapcsolatban és ha válaszolsz akár, csak magadnak a kérdésekre, ez segíthet megérteni az álmod igazi jelentését. Az álmok a személyes tudatalattinkból származnak, sokszor olyan érzéseket, gondolatokat mutatnak meg az álmodónak, ami nem is tudatosodott, nem is vette észre milyen hatással vannak ezek az érzések és gondolatok az életére. Vagy olyan félelmekre amit nem is vett észre az álmodó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!