Miért álmodok ilyeneket?
Azt álmodtam ,hogy egyik barátom nálunk aludt,és kimentünk még így estefelé,az udvarunk végén ottvolt egy szép téglaház,egyik ismerősömé volt,nemtudom , hogy került oda,megyünk a hátsó kapun,és Apám ránkszól , hogy ilyen későn ne nagykn menjünk már ki,aztán végülis visszamentünk és felmentem a szobába -->és Apa ott volt egy matracon rajta egy nagy takaró és alatta egy lány,aki egy olyan lány volt aki nagyon közel áll vagy állt a szívemhez,és az dugta.Kérdeztem a lánytól ,higy ez mi volt azt mondja csaj egy emlék<-- És hirtelen álomugrág és mentem egy másik településre,ahol nagy szaltókat csinálta.,de ennyi,utána úsztam,de ezek nem lényegesek,inkább ezek a ninja ugrások arra vannak sztm , hogy nagyon szeretem a Narutot,az úszás meg, hogy rég voltam strandon.
Egy másik álomban meg egy kirándulás félén voltunk ahol volt egy--> lány aki tavaly a barátnőm volt,csak az álmomban máshogy hívták,de ugyanúgy nézett ki,és Apám a mosókonyhában/ fürdőszobában megdugta őt is.<--
Aztán álmomban,mondom é is megyek dugni már erre kinevet a lány és valahogy az álom nem akart úgy menni ahogy.
Miért álmodok ilyeneket,ne essék tévedés Apukám egy nagyon jó ember,sose dugná meg a barátnőm vagy a lány barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!