Napok óta álmodom ezeket, hogy ne hagyj, itt miért hagysz, itt elmész mi lesz velem nélküled ezt álmodtam srác mondja nekem álmomba, akivel nem igen jó mostanában a kapcsolatunk… Vajon mi lehet a jelentése neki?
2 lehetőség van:
1.: Amit fentebb is írtak, hogy saját elméd üzen, hogy legyél jóban az emberkével. (ez szerintem azért nem igaz mert akkor max 2x álmodnál ilyet).
2.: Ha az elméd ennyire intenzíven próbál számodra valamit jelezni akkor ez sokkal inkább olyan mintha az emberkén keresztül önmagadat próbálnád figyelmeztetni. Segélykérés önmagadtól önmagadnak ha úgy tetszik. El kéne gondolkodnod mik azok a tulajdonságaid amikben mostanában változtál. Mi az az érzés/ életvitel/ cél amit úgy érzed elhagysz.
Szerintem van valami benned amiről úgy érezted akár tudat alatt, hogy az életed része, viszont az életed most elkezdett úgy alakulni, hogy ez a valami elhanyagolódni látszik.
Keresd meg mi az amiről régebben úgy érezted fontos számodra, és próbáld mérlegelni, hogy biztos eltávolodsz-e tőle.
Ez a valami lehet:
-hobbi
-világnézet
-érzés
-saját tudatod egy része
-valami ami valamihez, vagy valakihez köt téged
Lényegében akármi... mivel te éled az életedet így nálad jobban ~senki nem tudhatja mi az amivel kapcsolatban önmagadnak próbáltál üzenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!