Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam azzal a férfiro...

Miért álmodtam azzal a férfirokonommal, aki évekig molesztált?

Figyelt kérdés
Szexuálisan rá voltam gerjedve, és nem tudom miért, ráadásul reggel se keltem rossz érzettel, bár mikor tudatosult bennem, hogy miket csináltunk (álmomban), elfogott a szégyenérzet és az undor.

2018. nov. 7. 10:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Azért szexeltél vele álmodban, mert ő a valóságban szexuálisan közeledett feléd. Élvezted vagy sem, az álmokban megjelenő szexuális tevékenységek nem mindig a szexuális vágyat jelentik. Lehet ez bűntudat, fel nem dolgozott sérelem, vagy egyéb negatív érzés, érzelem.

Ha még is szexuális felindulásból álmodtál ilyent, akkor vagy azért, mert ő volt az utolsó, akivel ilyen módon érintkeztél/aki ilyen módon közeledett hozzád, vagy azért, mert ő tette rád a legnagyobb (negatív) érzelmi hatást szexuálisan.

2018. nov. 7. 13:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Elnézést, nem voltam pontos, nem szexeltünk konkrétan, csak fogdostuk egymást, de ott élveztem. Csak az álmomban, egyébként nem tennék ilyet a valóságban soha :\

2018. nov. 7. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!