Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mit jelenthet? (kérlek,...

Ez mit jelenthet? (kérlek, normi válaszokat! )

Figyelt kérdés

Ritkán emlékszem az álmaimra, de ez konkrétan megmaradt.Egy lépcsőházból mentem volna aki az utcára, amikor nyöszörgés ütötte meg a fülemet. Ahogy jobban füleltem, rájöttem hogy ez baba-nyöszörgés. Hirtelen a szemeteskukáknál találtam magam , ahol egy nő meg egy férfi állt. Azonnal bevillant, hogy ezek az elmebetegek a gyereküket tették bele a kukába. Segíteni akartam a picinek, de nem engedték.

Utána az utcán voltam, és lázasan akartam telefonálni, de nem tudtam, mert le volt merülve a telefonom...rohangáltam össze-vissza.

Borzasztó rossz érzés volt akkor....:S Akartam segíteni a picinek , de felriadtam :S

Nagyon durva álom....

Mit jelenthet ??

2010. jún. 25. 13:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Háháá! Cseles vagyok mi? "Sok a kis unatkozó tini itt".... igen, igen. Viszont komolyra fordítva a szót, nem hiszem, hogy az álmokban lenne valami jelentés. Inkább a "tudományosabb" megközelítést tartom igaznak. Vagyis az álmok csupán a nap közben történ események szelektálásakor úgymond átélt képzelt esemény. Tehát úgy hiszem, csupán az aktuális napunkat, esetleg erős vágyainkat éljük meg álmunkban. Nem ismeretes ugye mi rejtőzik az agyunk nem használt szegleteiben, de úgy gondolom, hogy a jövőnket/mások jövőjét nem tudjuk megálmodni, csupán azt amit már megéltünk egyszer. Szóval szerintem az álom csupán az emberi fantázia egy szép megnyilvánulása semmi több. Pont mint a költőknél ezért is hoztam fel az irodalmat mint példát. Nem tudhatjuk mi járt a fejében annak a költőnek aki megírta a verset, de mi van akkor ha azt írta le amit gondolt? Ezért hiszem azt, hogy aki azt álmodod amire gondolsz és nem másra. Hiába mondtam neked itt dolgokat, sajnos semmi értelme nem volt, hiszen én nem tudhatom, hogy a te fejedben mi jár. Ez csak egy általános példa volt, ami mindenkire igaz lehet, hisz a mai rohanó világunkban kinek nincsenek problémái? Vizsgák, párkapcsolat, munkahely és még sok más minden okozhat fejtörést.
2010. jún. 25. 14:24
 12/17 anonim ***** válasza:

14:24

Elképesztő,hogy egy tapasztaltabb álomfejtő akár egy rövidke álomból mennyi mindent megtudhat egy ember életéről,természetéről,érzéseiről.Hidd el,érdemes foglalkozni az álmokkal,mert mindent elárulnak.

2010. jún. 25. 14:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha sikerül álmodnom valamit kiteszem és meglátjuk. Nem mondom, hogy nincs igazad, a lehet még van is benne valami. Állok elébe! Ma mindenképp összehozok egy álmot! Csak tesztel dőlhet el... Ha lesz aki pontos leírást ad rólam az álmom alapján (természetesen belső tulajdonságra gondolok) akkor elkezdek álomfejtéssel foglalkozni! Holnap reggel találkozunk! :)
2010. jún. 25. 15:17
 14/17 A kérdező kommentje:

igaza van az érdeklődő , meg a szkeptikus válaszolónak...annyit írnék hozzá, hogy mindkettőnek igaza van. Hiszen abban én sem hiszek, hogy "majd megálmodom, hogy ...."(pl. mik lesznek az ötöslottó számai, mi történik velem 2 hét múlva...stb.)

De maguk az álmok több -általunk átélt-eseményt dolgoznak fel, vagyis az agy maga, és ad egy "kulcsot" a megoldáshoz vagy segítséget... már ha végigvisszük....erre most eszméltem fel, hogy írtatok itt jó dolgokat....

Igen, valahol ez egy lehetetlen "küldetés", de csak nekem. Sokáig tartott erőszakosan meggyőznöm magam valamiről, és még mindig bizonytalan vagyok...(ingatlanügyek) Olyan mégis, mintha az én "gyerekem" lenne, maga a probléma.

2010. jún. 25. 15:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha használod az agykontroll tanfolyamon követetteket hidd csak el sokmindent megtudhatsz(például mit érezhet irántad egy másik személy stb) AZ álmod pedig szétszórtságra int.
2010. jún. 25. 16:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy túljuss egy akadályon, adnod kell valamit. Áldozatokat kell hozni. Az álom jelentésére nem látok rá, de azt látom, hogy nem tudtál átjutni két nehézségen: a szülőkön és a lemerülő telefonon.
2010. jún. 25. 16:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Ahogy elolvastam az álmodat, nekem a tehetetlenség jutott egyből eszembe.Nem is fontos szerintem a baba, hanem a lényeg, hogy valamit akarsz, de nem tudod megcsinálni vagy nem hagyják és tehetetlen vagy.Az nagyon rossz érzés.
2010. jún. 27. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!