Ez mit jelenthet? (kérlek, normi válaszokat! )
Ritkán emlékszem az álmaimra, de ez konkrétan megmaradt.Egy lépcsőházból mentem volna aki az utcára, amikor nyöszörgés ütötte meg a fülemet. Ahogy jobban füleltem, rájöttem hogy ez baba-nyöszörgés. Hirtelen a szemeteskukáknál találtam magam , ahol egy nő meg egy férfi állt. Azonnal bevillant, hogy ezek az elmebetegek a gyereküket tették bele a kukába. Segíteni akartam a picinek, de nem engedték.
Utána az utcán voltam, és lázasan akartam telefonálni, de nem tudtam, mert le volt merülve a telefonom...rohangáltam össze-vissza.
Borzasztó rossz érzés volt akkor....:S Akartam segíteni a picinek , de felriadtam :S
Nagyon durva álom....
Mit jelenthet ??
14:24
Elképesztő,hogy egy tapasztaltabb álomfejtő akár egy rövidke álomból mennyi mindent megtudhat egy ember életéről,természetéről,érzéseiről.Hidd el,érdemes foglalkozni az álmokkal,mert mindent elárulnak.
igaza van az érdeklődő , meg a szkeptikus válaszolónak...annyit írnék hozzá, hogy mindkettőnek igaza van. Hiszen abban én sem hiszek, hogy "majd megálmodom, hogy ...."(pl. mik lesznek az ötöslottó számai, mi történik velem 2 hét múlva...stb.)
De maguk az álmok több -általunk átélt-eseményt dolgoznak fel, vagyis az agy maga, és ad egy "kulcsot" a megoldáshoz vagy segítséget... már ha végigvisszük....erre most eszméltem fel, hogy írtatok itt jó dolgokat....
Igen, valahol ez egy lehetetlen "küldetés", de csak nekem. Sokáig tartott erőszakosan meggyőznöm magam valamiről, és még mindig bizonytalan vagyok...(ingatlanügyek) Olyan mégis, mintha az én "gyerekem" lenne, maga a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!